1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Melvin's 2.5 ST >> Quaife Differentieel geplaatst <<

Discussie in 'Mijn Focus' gestart door Meeelv, 2 aug 2014.

 1. Ik snap eigenlijk niet wat wat er gedaan wordt heb een idee maar klopt het dat je dus de wieldrukken gaat meten dus het gewicht per wiel en dan aanpassen zodat elk wiel dezelfde wieldruk krijgt (gewicht)
   
 2. Dat klopt idd. Het belangrijkste/interessantste is dat het kruislings zo dicht mogelijk bij elkaar in de buurt komt. Dus bijv linksvoor met rechtsachter. Zodat de auto niet naar 1 kant overhelt.
   
 3. gaaf om te lezen hoe je zo bezig kan zijn met je st. denk ook dat het een verslavende werking is
   
 4. Net je topic even wat door gebladerd en wat heb je veel en fantastisch mooi werk gedaan. Geweldig resultaat. Collega van me heeft me verteld dat hij je auto had zien staan maar wist niet precies meer waar. Hopelijk mag ik je auto een keer van dichtbij bewonderen. Keep up the good work. Groet Thieske
   
 5. Thanks haha!

  Vraag me af waar dat is geweest dan :) Wie is je collega ? Ken ik hem toevallig, of staat dat er los van ?

  Wie weet komen we elkaar wel eens tegen :thumbs:
   
 6. Staat er volledig los van, hij kwam op 29 september s ' avonds langs je geparkeerde auto gereden (neem aan in gemert).
   
 7. Aah zo oke haha ja dat is dan bij mij thuis geweest :)
   

 8. Ik heb hetzelfde zwarte mk2 ST. Aangezien ik de mk2.5 achterlichten ook strakker op je mk2 vond ogen, heb ik mk2.5 achterlichten van de sloop gehaald.
  De rode/oranje lampen van de mk2.5 achterlichtunits sluiten niet goed aan in de pre-facelift mk2 fitting van de achterlichten. Van de mk2 lampen waren ze alleen transparant.

  Gezien dat eerste optie (oude mk2 fitting in mk2.5 achterlichtunits) niet werkt, wordt het tweede optie: solderen.

  Als ik de bekabeling bestudeer, lijkt het erop dat de bedrading niet helemaal op aansluit. Zo komt het aantal bedrading van mk2 niet overeen met de bedrading van mk2.5 achterlichtunits:
  https://photos.app.goo.gl/D9VCNKtXU7VMyvc79

  Misschien dat je kunt vertellen hoe je dat precies hebt gedaan, en hoe je functies kunt meten?

  En misschien dat je weet waarvoor het onderdeel op laatste foto in album dient?
   
 9. De zwarte draad is over het algemeen de massa bij Ford. Voor de rest denk ik dat het handig is om een 2e persoon erbij te hebben die de verschillende lampen aanzet
   
 10. @Meeelv Melvin is al ruim een half jaar niet online geweest :shrug:
   

Deel Deze Pagina