Chill and chat Eindejaarsmeeting

Voor het eerst organiseren wij een eindejaarsmeeting. Ben jij er bij?

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Lidmaatschap

Het is mogelijk om clublid of donateur te worden van de Focusclub. Om lid te worden moet je jezelf eerst gratis registeren. Dit kan je doen bij het inloggen en kies Aanmelden. Daarna kan je dit formulier verder invullen. Hieronder wat meer informatie over het clublidmaatschap en het donateurschap.

Clublid

Sinds 2022 kunnen eigenaren van een Ford clublid worden. Je hoeft niet meer perse een Ford Focus te rijden om lid te worden. Maar wanneer je wel een Ford Focus rijdt heb je wel 'voorrang' tov de andere types Ford met meetings bijvoorbeeld.

Contributie

De contributie is sinds 2024 als volgt opgebouwd:
Maandbedrag € 1,25
Administratiekosten per aanmelding € 3,-


Per 1 januari 2024 is een volledig jaarlidmaatschap dus € 18,-. Wordt je later in het jaar lid, bijvoorbeeld per juli, dan betaal je € 10,50 voor de rest van het jaar (€ 7,50,- + € 3,-).
Dit geldt sinds 1 januari 2024 en zal ook in de desbetreffende pagina's worden aangepast. Voor onze donateurs gelden de administratiekosten uiteraard niet omdat zij geen clubpas ontvangen.
Het lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd, elk jaar kun je bepalen of je lid wilt worden/blijven of niet.
Het clublidmaatschap biedt voor een gebruiker een aantal voordelen:

 • Je krijgt een apart rang op het forum
 • Je krijgt toegang tot het ledengedeelte van het forum
 • Je krijgt een grotere inbox voor privéberichten op het forum (maximaal 100 i.p.v. 25 berichten)
 • Je krijgt korting op clubartikelen
 • Je hebt geen verzendkosten op de kleinere clubartikelen
 • Je krijg korting bij aangesloten sponsoren
 • Je kunt deelnemen aan de jaarlijkse clubdag met gratis BBQ*
 • Je kunt foto's plaatsen via ons forum
 • Je kunt nieuwe berichten starten in het Te Koop gedeelte
*Als je tenminste 3 maanden lid bent in hetzelfde jaar dan is de BBQ gratis. Ben je korter lid dan vragen we een kleine bijdrage.

Donateurschap

Als je geen Ford rijdt, maar wel de Focusclub wilt steunen, is het mogelijk om donateur van de Focusclub te worden. Het staat altijd vrij een bedrag te doneren. Bij een donatie van €7,50 of meer wordt je in dat jaar ook officieel donateur op het forum.
Dit houdt het volgende in:

 • Je krijgt een apart rang op het forum
 • Je krijgt een grotere inbox voor privéberichten op het forum (maximaal 50 i.p.v. 25 berichten)
 • Je krijgt korting op clubartikelen

De vereniging Focusclub.nl gebruikt deze middelen om de kosten te dekken, te investeren in clubartikelen en het verzorgen van een hapje en drankje op sommige meetings.

Als je clublid of donateur wilt worden kun je het onderstaande formulier invullen. Je moet je wel eerst hebben aangemeld voordat je clublid kan worden. Zodra je bent aangemeld dan heb je jezelf aangemeld met een nickname. Zet dezelfde nickname op het formulier anders weten we niet wie je bent. Je ontvangt daarna per e-mail een bevestiging van je aanmelding en met betalingsinstructies. We proberen je aanmelding zo snel mogelijk te verwerken. Heb je na 2 weken nog steeds geen bevestigingsmail ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@focusclub.nl.

Vereist
Vereist

Hier exact je nickname zoals je hebt geschreven bij de aanmelding

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Verificatie: