1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Lidmaatschap

Het is mogelijk om clublid of donateur te worden van de Focusclub. Om lid te worden moet je jezelf eerst gratis registeren. Dit kan je doen bij het inloggen en kies Aanmelden. Daarna kan je dit formulier verder invullen. Hieronder wat meer informatie over het clublidmaatschap en het donateurschap.

Clublid

Sinds 2022 kunnen eigenaren van een Ford clublid worden. Je hoeft niet meer perse een Ford Focus te rijden om lid te worden. Maar wanneer je wel een Ford Focus rijdt heb je wel 'voorrang' tov de andere types Ford met meetings bijvoorbeeld.

Contributie

De contributie is sinds 2024 als volgt opgebouwd:
Maandbedrag € 1,25
Administratiekosten per aanmelding € 3,-


Per 1 januari 2024 bedraagt een volledig jaarlidmaatschap € 18,-. Als je echter later in het jaar lid wordt, bijvoorbeeld in juli, betaal je € 10,50 voor de rest van het jaar (€ 7,50 + € 3,-). Dit tarief is van kracht sinds 1 januari 2024 en zal ook worden bijgewerkt op de desbetreffende pagina's.

Voor onze donateurs gelden uiteraard geen administratiekosten, aangezien zij geen clubpas ontvangen.

Het lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd, elk jaar kun je bepalen of je lid wilt worden/blijven of niet.

Het clublidmaatschap biedt voor een gebruiker een aantal voordelen:

 • Je krijgt een apart rang op het forum
 • Je krijgt toegang tot het ledengedeelte van het forum
 • Je krijgt een grotere inbox voor privéberichten op het forum
 • Je krijgt korting op clubartikelen
 • Je hebt geen verzendkosten op de geselecteerde clubartikelen
 • Je krijgt korting bij aangesloten sponsoren
 • Je kunt gratis deelnemen aan de jaarlijkse clubdag met gratis BBQ*
 • Je kunt foto's plaatsen via ons forum
 • Je kunt nieuwe berichten starten in het Te Koop gedeelte
 • Je kunt op verzoek éénmalig je gebruikersnaam laten aanpassen
*Als je tenminste 3 maanden lid bent in hetzelfde jaar dan is de BBQ gratis. Ben je korter lid dan vragen we een kleine bijdrage.

Donateurschap

Als je geen Ford rijdt maar toch de Focusclub wilt steunen, kun je donateur worden. Het staat vrij om elk gewenst bedrag te doneren. Bij een donatie van €7,50 of meer word je ook officieel geregistreerd als donateur op het forum voor dat jaar.
Dit houdt het volgende in:

 • Je krijgt een apart rang op het forum
 • Je krijgt een grotere inbox voor privéberichten op het forum (maximaal 50 i.p.v. 25 berichten)
 • Je krijgt korting op clubartikelen

De vereniging Focusclub.nl gebruikt deze middelen om de kosten te dekken, te investeren in clubartikelen en het verzorgen van een hapje en drankje op sommige meetings.

Belangrijk om te weten

Als je lid wilt worden van de club of donateur wilt zijn, vul dan het onderstaande formulier in. Houd er rekening mee dat je je eerst (gratis) moet aanmelden voordat je clublid kunt worden. Na aanmelding maak je gebruik van een nickname. Zorg ervoor dat je dezelfde nickname invult op het formulier, zodat we weten wie je bent. Je ontvangt daarna per e-mail een bevestiging van je aanmelding en met betalingsinstructies. We proberen je aanmelding zo snel mogelijk te verwerken. Heb je na 2 weken nog steeds geen bevestigingsmail ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@focusclub.nl.

Vereist
Vereist

Heb je jezelf al aangemeld en heb je een username? Vul hierboven ‘je username’ in. Niet je echte naam, tenzij het je username is.

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Verificatie: