1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Origineel Alarm inbouwen Ford Focus MK 4

Discussie in 'Handleidingen Focus IV' gestart door rfocus, 21 mrt 2020.

 1. defect denk je of toch wat anders..? Ben benieuwd wat er bij @Jayas gebeurd. Als er bij hem het zelfde is, moet er nog ergens anders iets zitten of geactiveerd worden.
   
 2. Die kalibratie loopt hij altijd in vast.

  Ik denk dat die die CSM er niet in zit. In ieder geval niet als losse module. Misschien ingebouwd in de BCM?
   
 3. geen idee, kan hierover niks vinden. Maar dan is het nog gek dat hij het bij rfocus wel deed na het instellen. En die heeft minder aangepast dan wij hebben gedaan.
   
  Edgar Focus vindt dit leuk.
 4. #304 rfocus, 20 mrt 2024
  Laatst bewerkt door een moderator: 21 mrt 2024
  Als de CSM module door Forscan wordt gezien is hij aanwezig in de auto. Echter na wat onderzoek is dit volgens mij de module voor keyless Entry en niet voor het alarm. Google maar eens op 4L3T-15604-AE.
  Er zit achter de A style ( bijrijders kant ) een stekker en als daar de bedrading van de interieur sensoren niet doorlopen naar de BCM maken ze uiteraard geen contact. En gaat het nooit werken!
   
 5. Heb sowieso keyless entry, maar goed als ik op het nummer zoek wat jij aangeeft kom ik op een anti theft module incl keyless entry etc... dus heb er wel iets zitten. Heb jij of iemand anders ook een schema van de bekabeling, misschien dat we daar iets wijzer uit worden.
   
 6. Nee @Jayas heeft mij wel via bp een overzicht gestuurd misschien wil hij dit ook jouw toe zenden.
   
  Edgar Focus vindt dit leuk.
 7. deze had ik van hem ook al gekregen, maar dit is alleen van het alarm systeem. Ben meer benieuwd naar de CSM module etc en die staat er niet op.
   

Deel Deze Pagina