1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Yatour YTM06-FRD2

Discussie in 'Prullenbak' gestart door Schimpie, 17 jan 2020.

 1. Te koop:
  Yatour YTM06-FRD2, enkele maanden gebruikt. In verband met een andere radio is deze hier overbodig geworden.

  De Yatour Digital Music Changer (YTM06-FRD2) is een interface adapter voor af-fabriek FORD autoradio's met een Quadlock CD-wisselaar aansluiting.

  Deze interface adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface adapter beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting, zodat alle externe geluidsbronnen (MP3 spelers, iPod, iPhone, iPad, PSP en mobiele telefoons) via een 3.5 mm jackplugingang aangesloten kunnen worden.

  Deze interface adapter gedraagt zich als een CD-wisselaar, en wordt ook als zodanig door uw autoradio CD-6000 herkend. Hierdoor blijft de volledige functionaliteit van uw auto behouden. De bediening van de interface adapter verloopt gewoon via de knoppen op uw stuur of via die op uw autoradio. CD- en tracknummers worden op de display van uw autoradio getoond.

  De Bluetooth module YT-BTM zit er ook bij, deze maakt het mogelijk om handsfree te telefoneren en om muziek vanaf een mobiele telefoon of een andere gekoppeld Bluetooth-apparaat draadloos te streamen.

  Tegen elk aannemelijk bod!! Mag voor weinig weg.
  En voor wie dat wil, de werkende radio CD-6000 met code ligt er ook nog en mag gratis mee. 2019-08-28 at 12.14.34.jpeg
   

  Bijgevoegde bestanden:

  musiman vindt dit leuk.
 2. Ik wil het apperaatje graag van u overnemen.

  PB gestuurd.
   
 3. Verkocht aan een forumlid.
   
  musiman vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina