Chill and chat Eindejaarsmeeting

Voor het eerst organiseren wij een eindejaarsmeeting. Ben jij er bij?

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Witte deurstijlen poetsen

Discussie in 'Wassen & Poetsen' gestart door Barkeeper, 8 aug 2014.

 1. #1 Barkeeper, 8 aug 2014
  Laatst bewerkt door een moderator: 8 aug 2014
  Met welk middel of poetsmiddel kan ik de witte delen in mijn interieur zoals de deurstijlen oppoetsen zodat deze weer wit worden? Ik durf er geen middel zoals JIF op te gebruiken haha.
  Ik bedoel dan dus de delen die tegen het dakhemeletje aan zitten bijvoorbeeld.
   
 2. Met APC goed te reinigen.

  Heb je er een foto van? Dan weet ik zeker dat we over hetzelfde praten.
   
 3. even niet zo snel foto bij de hand, maar het zijn de witte plastic gedeeltes bijvoorbeeld in de hoek van het voorraam naar boven bijhet dakhemeltje. Zijn niet meer wit maar beetje grijs en gewoon vuil. Welke All Purpose Cleaner bedoel dan precies?
   
 4. Ik denk dat ik het wel weet. Ik gebruik zelf van Meguiar's de APC+. Deze werkt ideaal voor 1000 toepassingen. Er zijn ook andere merken hoor, waar de verpakkingen kleiner zijn en die ook goed werken. Met een interior detailer ga je het niet redden. JIF is met een polijstkorrel, daar zou ik inderdaad niet aan beginnen.
   
 5. Ik heb het besteld, ben erg benieuwd!
   
 6. Trouwens, moet ik nu de rest van het dashboard, raam en dakhemeltje afdekken alborens ik dat plastic weer wit ga proberen te maken?
   
 7. Nee hoor, gewoon goed opletten met spuiten. Misschien met een doek even de nevel een beetje afdekken. Het dasboard kan je ook reinigen met APC. Het is wel verstandig om het te verdunnen.
   
 8. Zowel met APC alsmede een stukje met Interieur reiniger van Meguiars gedaan, werkelijk perfect! Zelfs het dak hemeltje is (redelijk) mooi geworden.
   
 9. Kijk aan, weer iemand blij :D. Ik gebruik de combinatie APC en interieurreiniger ook regelmatig. Werkt perfect.
   

Deel Deze Pagina