Beste Focusrijders
Vanwege het coronavirus (COVID-19) is door de overheid besloten dat alle bijeenkomsten worden verboden tot 1 september.
Tot die tijd volgen wij de instructies van het RVIM en zullen we meetings proberen te verplaatsen naar een later tijdstip in het jaar.

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Welke wax/ sealant voor velgen

Discussie in 'Wassen & Poetsen' gestart door roxy, 14 mei 2013.

 1. Hoi Hoi

  Ik heb sinds vorige week nieuwe velgen onder mijn auto. Het probleem is dat ze matt wit zijn en ze zijn gepolijst. Ik heb flink zitten googlen maar ik kan geen wax of sealant vinden die geen gloss aanbrengt. Ik wil dat mijn velgen matt blijven en niet dat ze in ene hoogglans zijn. Ik wil ze graag zo snel mogelijk beschermen omdat ik bang ben dat ik het vuil er anders niet meer af krijg. Dus hopelijk weet iemand een wax/sealant die geschikt is voor matt polish velgen.
   
 2. Was Reload al tegengekomen, maar staat overal bij dat het glans geeft. Lees nu bij jouw linkje dat dat niet klopt dus ga ik het proberen :) Thanks voor de snelle reactie!
   
 3. Geen dank. Ik heb Reload gebruikt op mijn matte velgen en dat ging perfect. Daarnaast heb ik dit ook gezien op een Focus RS500. Die bleef ook echt wel mat ;).
   
 4. Mooi zo, heb het meteen besteld! Dacht kijk ook even naar de swissvax, verslikte me bijna haha!
   
 5. Reload zou inderdaad prima moeten werken op matte delen.
   

Deel Deze Pagina