1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Upgraden van Sync 2 naar Sync 3 met nieuwe hardware

Discussie in 'In Car Entertainment' gestart door Selhati, 12 jun 2019.

Tags:
 1. Gereageerd op uw bericht.
   
 2. Hoi Martijn,

  Doe je ook aan inbouw, wanneer iemand de hardware al heeft?
   
 3. @M.Blaak
   
 4. Het heeft even geduurd. Alles lijkt, naar even met Forscan de instellingen weer juist te zetten, gelukt te zijn! Het enige is dat het systeem een navigatie storing aangeeft. Dat ondanks ik de juiste gps muis heb besteld. Ik vraag mij af of ik ondanks toch een verkeerde muis heb. Of het aan apim instellingen zou kunnen liggen. Heeft iemand toevallig een tip die ik zou kunnen proberen? Alvast dank
   
  Edgar Focus vindt dit leuk.
 5. Wat voor storing heb je?
   
 6. Er is er eigenlijk maar een die geen storing geeft en die koop je bij allekabels. Kost 50 euro tegenwoordig. Heb je die?
   
  RHartman en Edgar Focus vinden dit leuk.
 7. Ik heb er een die ik via een link op het forum tegen kwam. Blijkbaar geen geluk mee. Ik ga op alle kabels op zoek! Dankjewel.
   
 8. RHartman vindt dit leuk.
 9. Besteld! Thanks.
  Wellicht is dit het verkeerde topic, aan de andere een relevante vraag welke misschien meer gebruikers zullen afvragen die de Sync3 update gedaan hebben.

  Mijn Sync3 draait op 3.0.
  Ik gebruik de radio hoofdzakelijk met CarPlay, dat is de reden tot vervanging. Zou er een goede reden zijn de update naar 3.4 te overwegen? Ik lees namelijk ook verhalen waarbij de update problemen oplevert en denk er daarom over het zo te laten.
   
  Edgar Focus vindt dit leuk.
 10. Ik had juist soms issues met en die zijn opgelost met de update. Enige wat een issue is is als je een telefoon afkoppelt die carplay heeft gebruikt en dan een andere aankoppelt dat sync hem dan niet herkent. Dan is het echt auto uitdoen, deur open en dicht, op slot, van het slot deur open en dicht en starten dan herkent hij hem wel. Moet wel zeggen dat het zelden gebeurd omdat er niet vaak van telefoon gewisseld wordt maar wel irritant als het dan die ene keer gebeurd. Maar zou zeker de update doen en als je navi hebt ook de kaarten naar F12 doen, gewoon via cyanlabs.
   
  RHartman vindt dit leuk.
 11. Thanks! Helder antwoord. :cool:
  Dat is het lastige, ik denk dat deze navigatie heeft, de functie staat erop; maar nog geen beeld vanwege een verkeerde gps muis. “Navigatie storing” zegt hij. Einde week de muis vervangen. En dan een poging wagen via cyan labs. Dank voor alle info allemaal. :D
   
 12. Welke map heb je erop staan?
   
 13. Nou, dat is het gekke. bij Navigatiekaarten-versie:
  Staat er niets?
  Bij de eerste start met sync3 stond de navigatie knop wel in beeld. Zodoende nam ik aan dat het systeem navigatie heeft. Maar dit laat mij twijfelen.
   
 14. Wat is je apim versie? De US versie heeft standaard geen navigatie. EU versies weer wel.
   
  RHartman vindt dit leuk.
 15. Goede vraag! Waar kan ik dit vinden? via Forscan of op de hardware? Ik heb via Forscan de instellingen op EU en left handed drive moeten zetten. Dus begin steeds meer te twijfelen. Hehe.
   
 16. Ik weet het niet zeker of het via forscan kan maar dan zou het op de 2tab (volgens mij heet het modules) moeten staan. Maar op de achterkant van je apim heb je een sticker met het onderdeelnummer.

  Ik moet mezelf wel corrigeren, het is niet standaard dat us model geen navi heeft, maar tijdens mijn zoektoch kwam ik ze vaak tegen, 16GB model, meestal was dit US, zonder navi.
   
 17. En er is nu ook aan jailbreak beschikbaar dat je vanaf sync 3 van alles kunt aanpassen. Zelfs films kijken en ieigen afbeeldingen gebruiken
   
 18. Bij mij zegt hij bij het opstarten ook "Navigatie storing" maar daarna werkt de Sync navigatie vervolgens wel gewoon. Ik stoor me niet genoeg aan die melding om daarvoor de boel weer uit te bouwen en de GPS antenne te vervangen :P
   
  Edgar Focus vindt dit leuk.
 19. Die ene melding hoeft inderdaad niet uit te maken. Maar ik krijg niet eens een navigatiebeeld/kaarten te zien, blijkbaar staan er geen kaarten op. Ik vraag mij nu serieus af of het systeem wel navigatie heeft. Ondanks de eerste start de Navigatie button al zichtbaar was. Dit weekend de radio er eens uithalen, nieuwe muis erin en de sticker apim versie checken. Helemaal geen zin in dat 'gesloop' :|
  [​IMG]
   
 20. Weet je het artikelnummer van je APIM toevallig nog?

  Dat je de button ziet kan ook geprogrammeerd zijn, maar denk eerder dat die een US-versie is. dan zie je sowieso geen kaarten omdat er dan NA kaarten op zouden staan. En soms zie je dan ook niets. Maar ook dan kan je gedeeltelijk de Europese kaarten erop zetten. Moet je alleen weten welke landen op welk bestand staan., want alle kaarten passen er niet op, aangezien een US- navigatie APIM 32 GB is en een EU-versie is 64 GB. maar je zou ook in eerste instantie een update met kaarten kunnen doen en kijken of ie 'm kan updaten. hoef je niet alles weer los te halen.
   
  gerardTDCI, RHartman en Edgar Focus vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina