1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Updaten TravelPilot FX Navi dmv CDROM

Discussie in 'Handleidingen Focus II' gestart door thom, 14 jan 2013.

 1. Je hebt een PB.
   
 2. #242 patrickvanmastrigt, 16 apr 2020
  Laatst bewerkt: 16 apr 2020
  Goedendag,

  ik ben sinds kort eigenaar van een focus 2 met travel pilot FX radio en zou deze graag willen updaten zodat ik ook kan gaan streamen vanaf mijn telefoon.

  zover ik kan zien heb ik namelijk een oude software versie. Nou heb ik de iso op cd gebrand zoals in dit topic staat echter heb ik in het menu niet de optie update van cd doe ik iets verkeert of ? Wie kan mij de gouden tip geven

  Sw_main 0316_080313

  [​IMG]

  [​IMG]

  Mvg
  Patrick
   
 3. Ik ga het morgenochtend gelijk proberen.
  Kan ik gelijk naar de laatste versie of moet ik eerst oudere versies installeren?
   
 4. Nou het is niet gelukt helaas, wat ik ook doe er gebeurt niets. Zal van de week contact zoeken met een ford dealer of zij mij kunnen helpen. Of is er nog iemand met de gouden tip?
   
 5. Heb je wel de juiste Bluetooth/Voicecontrol module welke Bluetooth Audio (A2DP) ondersteund?

  Bluetooth Audio wordt alleen ondersteund door de Sound & Connect module (Bluetooth Voicecontrol met USB, Bluetooth Audio en Ipod support). De normale Bluetooth Voicecontrol module ondersteund alleen Bluetooth telefoon functionaliteit en ondersteund geen Bluetooth Audio.
   
 6. De toevoeging van @JW is inderdaad essentieel ivm de reden waarom je wilt updaten, nl het willen streamen vanaf je telefoon. Als je niet de uitgebreide module hebt zal dat überhaupt niet lukken, of de update nou lukt of niet.
  Je kunt dat eenvoudig herkennen, in je middenconsole (of mogelijk dashboardkastje) moet je dan een usb-aansluiting kunnen vinden, zo niet heb je niet de juiste module.

  voor het updaten van je FX is deze module overigens niet essentieel, maar dan is de update alleen nuttig om de meest recente SD-kaart voor je navigatie te kunnen lezen.
   
 7. Nee die heb ik actueel nog niet ben er al wel naar op zoek ben gister al op de sloop hier geweest maar daar stond geen wagen waar de module in zat helaas. En op MP kan ik er ook geen een vinden dus moet nog even verder zoeken.
  Of iemand op het forum moet nog een module hebben loggen toevallig?

  Maar ik dacht update de radio vast dat als ik de module heb ik die er alleen nog maar hoef te monteren, zo kan ik hem ook eventueel testen of het werkt als ik er een op de sloop vind, voor ik deze koop.
   
 8. Is er iemand in de regio Arnhem/Doetinchem die een cdrom met de laatste versie te leen of eventueel ter overname heeft?


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
   
 9. Deze kun je via internet downloaden. Volgens mij als je 2020 kaartje hebt krijg je standaard de laatste versie
   
 10. Is het niet gewoon de taak van de Ford dealer om dit bij te houden als je de auto daar gewoon in onderhoud hebt?
   
 11. Wanneer je bereid bent om hier voor te betalen zal de Ford dealer dit best voor je willen verzorgen.

  Ford heeft de policy om alleen software updates te doen wanneer hier aanleiding voor is. Dit is dus in geval van problemen of wanneer hier door de klant specifiek om wordt gevraagd (en voor wordt betaald). Tijdens een onderhoudsbeurt wordt de software normaal gesproken niet geupdate.
   
 12. Oké bedankt JW
   

Deel Deze Pagina