1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Penningmeester gezocht

Discussie in 'Nieuws' gestart door Remco, 7 nov 2019.

 1. Penningmeester gezocht

  Zoals Dimitri maandag al heeft aangekondigd wil ik gaan stoppen als penningmeester van de Focusclub.

  Ik doe dit inmiddels alweer 12 jaar. Net na de oprichting van het forum heb ik me geregistreerd en ben al vrij snel bij het forum betrokken geraakt. In het begin behoorlijk fanatiek. Veel vrije uurtjes in het forum gestoken en behoorlijk wat meetings afgegaan.
  De laatste jaren is dit heel wat minder geworden, dit komt o.a. omdat ik nu vader ben van 2 kleine jongens. Daardoor heb ik wat minder vrije tijd dan daarvoor en ik kies er ook zelf voor om die vrije tijd aan andere dingen te besteden.
  Ik vind het lastig om het penningmeesterschap over te dragen, maar uiteindelijk is dat wel beter (voor de club en voor mij) ;)

  We zijn dus op zoek naar een nieuwe penningmeester.
  De werkzaamheden bestaan met name uit het beantwoorden van mails (bijv. aanmeldingen van het lidmaatschap) het bijwerken van de financiƫn (verwerken bankmutaties) en bijhouden van de ledenlijst. Ook pas ik bijv. achter de schermen de rechten van gebruikers aan (als iemand clublid is geworden bijv.).
  1 of 2 keer per week dien je even wat tijd vrij te maken om mails te beantwoorden en de bankmutaties te verwerken. Aan het begin van het jaar kost dit even iets meer tijd (veel aanmeldingen voor het clublidmaatschap en alle rechten van de clubleden aanpassen), daarna wordt het wat rustiger.

  Heb je een beetje affiniteit met financiƫn/administratie en kun je werken in Excel? Dan zoeken we jou!! :thumbup:

  Heb je zin om ons team te komen versterken? Of wil je nog meer hierover weten?
  Neem dan even contact met me op!
   
  hoomer, Ghosty J en gerardTDCI vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina