Ford Family Day

Op zondag 30 juli organiseert Ford Nederland weer de Ford Family Day. Ben jij erbij?

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Originele radio vervangen voor Android vallen er opties weg ?

Discussie in 'In Car Entertainment' gestart door Marcel2013focus, 1 dec 2020.

 1. Ja hoor.

  Nee hoor.
   
 2. Pak wel de hoogste versie. Zeker met een 8 core. Een 4 core is heel traag, en wordt een ergerpuntje.
   
 3. Wordt zeker een model met veel ram en processor power

  maar blijf twijfelen tussen Sync3 of Android
   
 4. Als zo'n Aliexpress radio een goede DSP heeft en stabiel en vlot draait, dan zou dat voor mij nog een serieuze optie zijn. Een ombouw van bt/vc of sync1 naar sync 3 kost minstens 3x zoveel ben ik inmiddels achter, waarbij de android radio nog een klap meer functies heeft, en een makkelijker basis is voor eventuele audio upgrades. Als ik dit model zo zie dan begin ik zelf ook te twijfelen of ik een sync3 ombouw nog wel zie zitten voor dat bedrag.
   
 5. Voor mij is vooral het eerste dat je zegt belangrijk. Draait zo’n Ali-radio ook stabiel en blijft dat zo…het is moeilijk door het grote aanbod om het juiste model te vinden. Verder vind ook ik een dsp belangrijk en de mogelijkheid om een aub te kunnen aansluiten
   
 6. Ik kan alleen maar zeggen dat die van mij al 2 jaar stabiel en tot volle tevredenheid draait. En idd voor een derde van de prijs van een Sync3. Die ik heb daar kon je allerlei upgrades bij nemen zoals DSP, achteruitrijcamera, dashcam, frontcamera, draadloos Apple CarPlay en dan vergeet ik nog wat dingen. Ik heb toen de meest complete uitvoering genomen en was iets van €500,- kwijt. Nooit spijt van gehad. Oh ja, nog voor de duidelijkheid: ik heb geen aandelen of wat voor belangen dan ook in Aliexpress of Android.
   
  M.Blaak vindt dit leuk.
 7. De link werkt niet bij mij.
   
 8. Hier ook niet
   
 9. Het blijft geblokkeerd
   
 10. Vreemd, maar dan weet ik het ook niet
   
 11. Achteruitrijsensoren zijn nog zichtbaar op het kleine bovenste schermpje inclusief de piepjes. Als ik aan de climate control zit dan is dat ook op dat schermpje zichtbaar. Achteruitrij camera had ik orgineel niet maar dat zal ook wel. Ik heb bij de Pioneer de bijbehorende camera besteld en die word dus logischerwijs weergegeven op de Pioneer zodra ik de auto in zijn achteruit zet.
   
 12. Uhh, ik ben superblij met die Pioneer inbouw van mij maar... inderdaad die van jou is nog mooier!:D
   
 13. En bij deze blijft alles werken?
  In mijn focus is het info schermpje mega fel (iets van een weerstand kapot of zo?)
  Dus zit ook te denken aan een android radio.
  Gaat hierbij om een focus station van 2012.
   
 14. Zou zeggen lees de hele beschrijving daar blijft de stuurbediening in stand hier een andere link wordt verstuurd uit Polen dan komen er geen kosten bij.

  https://a.aliexpress.com/_EziqcoX
   
  Bas_Zld vindt dit leuk.
 15. Meeste Android toestellen tegenwoordig kun je de stuurwielbediening zelfs programmeren dus dat zal weinig problemen opleveren. Een van de meest voorkomender ergernissen is lagere kwaliteit geluid en als je beknibbelt op CPU of geheugen een trage unit. Waar je ook moet letten is dat als je een USB stick gebruikt om mzuek vanaf te spelen dat als die laat zitten voor langere tijd dat ding heet kan worden en je radio van slag kan raken. USB sticky er even uit en laten afkoelen en alles werkt weer. Gebeurt bij mijn dochter met haar Android RADIO.
  Laatste tip, let op de camera aansluiting, weet niet of het nog zo is maar sommige modellen hadden een camera aansluiting waar alleen een bepaald type camera op aangesloten worden aan de kant die niet in de radio gaat. DUs niet de gele videokabel maar juist de andere kant.
   
  Bas_Zld vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina