Clubdag 2021

Hij komt er weer!! Hele grote kans dat dit jaar de clubdag voor de leden weer georganiseerd kan worden op 11 september.

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Nieuwe forum leden meer wijzen op lidmaatschap, de kosten en de voordelen.

Discussie in 'Tips & Suggesties' gestart door Rykers, 25 mrt 2021.

 1. Ik zie de latste tijd heel veel nieuwe leden op het forum.
  Ik weet niet of het mogelijk is, maar het lijkt mij een goed idee om, bijvoorbeeld als je je inschrijft op het forum, mensen meer te laten weten dat er een lidmaatschap is met de voordelen.
  Een pop-up scherm of een venster die ze verplicht te zien krijgen? Is zoiets mogelijk?
   
  PhoenixNLx, Gitzo, gerardTDCI en 2 anderen vinden dit leuk.
 2. Ik ben hier ook nieuw en ik heb hier bijvoorbeeld wel behoefte aan ja.
   
  dimelot en Rykers vinden dit leuk.
 3. Niet verkeerd, enige voordeel dat ik tot hede kan zien is dat je op de interne marktplaats forum deel een topic kan aanmaken.
  Geen idee of er meer zijn
   
 4. Dat lidmaatschap is echt een no brainer. 1 goede bestelling bij carclean met korting en de kosten zijn er al dubbel en dwars uit. Dat naast alle andere voordelen.
   
  dimelot vindt dit leuk.
 5. Noem ze eens op...
   
  Thieske vindt dit leuk.
 6. gerardTDCI vindt dit leuk.
 7. Hoe werkt dat dan? Want of ik ben heel kippig of dat staat dus niet bij de voordelen.
   
 8. Als clublid heb je toegang tot het hoofdstuk ‘Focusclub leden’. Hier kan je kortingcodes vinden van diverse sponsoren. De betreffende code kan je vervolgens gebruiken als bij die sponsor een bestelling plaatst, kind kan de was doen. ;)
   
  dimelot en Thieske vinden dit leuk.
 9. Heb me zojuist aangemeld. Voor het bedrag wil ik jullie zeker steunen.
   
  jaapd, Sloeber, dimelot en 4 anderen vinden dit leuk.
 10. Rykers vindt dit leuk.
 11. Intergreer dan gelijk het 'even voorstellen' gedeelte. Dat je alleen kunt lezen als je je niet voorstelt. Dat voorstellen zou uit wat keuzemenu's en een opmerking of extra info veld kunnen bestaan.
  Ik persoonlijk vind het niet voorstellen niet zo erg maar ik zie regelmatig de verwijzing langskomen.
   
 12. Prima om een pop-up te doen. Maar dan moet hij alleen komen als je geen lid bent. En houdt rekening mee dat er mensen ad blockers hebben aanstaan en dus de pop up niet zien. Tevens kan een pop up best wel irritant zijn als die ineens zo voor je neus staat. Misschien een banner ergens op de site? Of een PM naar alle niet-leden 1x per x periode?
   
 13. Persoonlijk vind ik het ook niet erg maar het constante gedram in de topics aangemaakt door nieuwe forumleden, iedere keer opgevuld met het zelfde riedeltje verwijzende naar het voorstel gedeelte vind ik daarintegen een vrij nutteloze toevoeging. Dit zou ook duidelijk gemaakt kunnen worden dmv. een banner boven in de pagina die voor nieuwe leden te zien is.
   
  Rob M en Iodokus vinden dit leuk.
 14. Jij ziet dat als gedram, ik niet. Ik wijs een nieuw iemand op dat gedeelte. Wel zo netjes om iemand de weg te wijzen toch? Interesse komt van 2 kanten.
   
  Marxje en Kees37 vinden dit leuk.
 15. Met het onder een bericht van iedere nieuwkomer exact het zelfde berichtje plakken laat je in mijn ogen niet veel interesse in een nieuw forumlid zien.
  Er is tevens een hele sectie van het forum speciaal hier voor ingericht en ik neem aan dat nieuwe leden –indien ze daar behoefte aan hebben– geen moeite zullen hebben om dit gedeelte te vinden.
   
 16. Blijkbaar toch wel, anders hoefde ik het niet neer te zetten.

  goed, einde discussie :ontopic:
   

Deel Deze Pagina