1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Hoe gaan jullie met het Corona virus om?

Discussie in 'Off-Topic' gestart door Patman, 19 mrt 2020.

 1. Dan gaat ie wel anders piepen vermoed ik zo.
  Ik heb al eerder in dit topic gereageerd en ondervind nog steeds de gevolgen van een corona besmetting. Heb inmiddels de eerste prik gehad en neem de tweede ook.
  Ik gun alle ontkenners het beste en hoop oprecht dat ze geen corona krijgen. Niet weten of je het wel gaat halen doet iets met je.

  Verstuurd vanaf mijn X1030X met Tapatalk
   
  Edgarcmax, Rob M, Fred en 5 anderen vinden dit leuk.
 2. ik wil er in het dagelijkse leven niet te panisch over doen maar blijf nog wel heel voorzichtig en weet dat het serieuze gevolgen kan hebben.
  ik hoop dan ook dat je weer volledig hersteld Ben :thumbup:
   
  Edgarcmax, focus-piet en Rob M vinden dit leuk.
 3. Dankjewel Gerard.
  Het gaat nog even duren, maar ik heb er alle vertrouwen in dat ik er grotendeels bovenop ga komen.

  Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
   
  gerardTDCI en Kees37 vinden dit leuk.
 4. Ik heb gisteren mijn eerste prik Pfizer gehad, en krijg 9 Juli mijn tweede. Ik laat me prikken met alle soorten van genoegen. Wat er links en rechts ook over gezegd/gedacht word, niets doen is voor mij geen optie. Of ik nu wel of niet ziek word....ik heb er in ieder geval alles aan gedaan het te voorkomen, dat vind ik voor mezelf een bevredigende gedachte.
   
  gerardTDCI, Edgarcmax, Mpothoven en 3 anderen vinden dit leuk.
 5. Zo staan de meeste mensen er in. De keuze om je te vaccineren is niet verplicht, dus ongeacht wat men wil, die keuze moet je respecteren. Elkaar je mening opdringen werkt niet, laten we dat ook niet doen, net zo min om maar wat te roepen. Respecteer elkaars keuze ook al ben je het er niet mee eens.
   
  Plint24, focusguy, gerardTDCI en 4 anderen vinden dit leuk.
 6. Ook ik heb mijn eerste vorige week gehad, de 2e krijg ik op 4 juli. (risicogroep)

  Net wat hierboven al genoemd wordt mag iedereen zelf beslissen wat hij of zij doet. Je mening uitspeken moet kunnen, elkaar erop aanspreken zou ik niet (meer) doen. De geschiedenis leert ons dat het dan wel eens uit de hand kan lopen en dat willen we niet toch?
  Wij zitten allemaal bij dezelfde club en ik zou het fijn vinden dat als er weer een meeting is dat we elkaar ook respecteren en niet aanvallen op elkaars mening of levensopvatting.
  Het Focus virus hebben we allemaal. De één wat meer dan de ander. Het grote voordeel van dit virus is dat je niet op de ic beland, hooguit in de garage.
   
  Nop, 2 Fast 4 U en focus-piet vinden dit leuk.
 7. Daarom je krijgt echt de verdeeldheid en dat is gewoon echt irritant

  Als je mening uitspreekt of het wel niet vaccineren word je weer uit gemaakt van alles en nog wat

  Ik wacht het allemaal nog wel even af van hoe en wat met vaccineren

  Maar als een ander dat wilt moeten ze dat allemaal zelf weten

  Verstuurd vanaf mijn VOG-L29 met Tapatalk
   
 8. Of jij je wel of niet laat vaccineren moet jij helemaal zelf weten. Dat is jouw keuze en dat respecteer ik.
  Maar er zijn er ook bij die van allerlei dingen roepen die ze dan niet kunnen of willen onderbouwen en daar heb ik dan wel weer wat moeite mee.
  Als je dan zo overtuigd ben van het gene wat je schrijft, onderbouw dat dan ook.

  Ik ben wel van mening dat je, wanneer je je niet laat vaccineren, je ook achteraan in de rij komt te staan voor de zorg wanneer je toch Covid-19 krijgt.
   
  Iodokus, focus-piet, Sloeber en 1 andere persoon vinden dit leuk.
 9. Ja ik ga niks roepen zonder gegevens

  Heb wel mensen gesproken die in het ziekenhuis werken en die dan zeggen dat het gewoon echt met een zware griep te vergelijken is

  Maar iedereen heeft zijn mening

  En door van alles media etc krijg je gewoon de verdeeldheid tussen de mensen

  Ieder zijn mening en laat ieder in zijn waarde

  Verstuurd vanaf mijn VOG-L29 met Tapatalk
   
 10. Mijn vrouw en ik hebben 7 mei onze laatste Astra-Zenica prik gehad en wij zijn nu "bestand" tegen corona, in zoverre we kunnen het nog krijgen maar zullen niet zo ziek ervan worden dat we opgenomen hoeven.

  Ik heb in het begin ook geroepen voor mij geen inenting omdat het vaccin binnen een jaar klaar was. Nadat ik een informatie film had gezien hoe de vier vaccins zijn ontwikkeld ben ik van mening veranderd omdat de vaccins op een heel ander manier werken dan de conventionele vaccins bijvoorbeeld tegen influenza [griep]

  De percentages die zijn gegeven over de werkzaamheid is een l*l verhaal, in een ander info film werd uitgelegd dat Pfizer en Moderna zijn getest in een periode van weinig besmettingen en dat Astra-Zenica en Janssen in een periode met heel veel besmettingen, dus die getallen van 90 - 95% Pfizer en Moderna en 60 - 65% Astra-Zenica en Janssen is appels met peren vergelijken.

  Wat wel klopt dat alle vaccins hun werk voor 100% doen en dat is mensen in leven houden bij een besmetting.

  Je moet het natuurlijk zelf weten of je ingeënt wil worden, maar voor mijn gevoel heeft het wel meer voordelen dan nadelen om ingeënt te zijn.
   
 11. Soms moet ik wel lachen om hoe sommige mensen omgaan met de hele situatie, gisteren nog een meneer in de supermarkt die zijn winkelwagentje staat te ontsmetten met een hoeveelheid middel en doekjes en enthousiasme alsof dat ding gesteriliseerd werd en dan vervolgens doodleuk zonder enige persoonlijke bescherming de winkel in loopt en nergens afstand houd.........
  En boos werd toen hij er op aangesproken werd...
  Ik vraag mij dan ook serieus af hoe de Pest/Spaanse griep pandemieen zouden zijn verlopen als we toen Social Media hadden...............
   
 12. @kevinhakkens Maar stel: straks komen de niet-gevaccineerden achteraan in de rij wanneer ze voor COVID-19 in het ziekenhuis opgenomen zouden moeten worden.
  Let je je dan nog steeds niet inenten?

  Ze zeggen nu al dat wanneer je volledig bent ingeënt je vrij mag reizen door Europa, dus wie zegt dat bovengenoemde stelling ook niet komt?
   
 13. #713 Niels_mondeo, 5 jun 2021
  Laatst bewerkt: 5 jun 2021
  Leuk dat de term medicatie en vaccinatie maar lukraak door elkaar gehaald worden icm. een medische studie op de universiteit van facebook.

  Dat is altijd een beetje kort door de bocht. Een ieder is vrij om zichzelf wel of niet te vaccineren, respecteer elkaar daar gewoon in.
  Gaan wij ook tegen rokers zeggen dat ze geen recht hebben op een plek op de ic of tegen mensen met overgewicht of een ongezonde levensstijl die ook niet welkom zijn op de ic.

  En nee ik ben niet tegen vaccineren hoor, ik ga zelf ook. Wel makkelijk via die 5g microchip dat Bill Gates mij kan volgen met wat ik allemaal doe ;)
   
  gerardTDCI en Kees37 vinden dit leuk.
 14. kevinhakkens

  Heb wel mensen gesproken die in het ziekenhuis werken en die dan zeggen dat het gewoon echt met een zware griep te vergelijken is

  Maar iedereen heeft zijn mening

  En door van alles media etc krijg je gewoon de verdeeldheid tussen de mensen

  Ieder zijn mening en laat ieder in zijn waarde
  dat zou zo maar eens kunnen kloppen, maar de meeste mensen weten niet hoe erg een griep kan zijn (ik leef nog dagelijks met de gevolgen van een verwaarloze griep)
  de griep kost jaarlijks vele mensenlevens en van een echte griep ben je echt wel 2 weken uitgeschakeld.
  kan ook niet zo goed tegen mensen die zeggen, oh ik heb een griepje, deze mensen zijn gewoon verkouden en hebben griep verschijnselen en dat is echt ff wat anders.

  als je nu gevaccineerd bent dan kun je alsnog Corona krijgen echter zijn dit milde klachten en is het verschil van leven of dood (voor sommige)
  meningen zijn er om gerespecteerd te worden, discussies kunne we gewoon voeren en zolang we iedereen in hun waarde laten heb ik daar helemaal geen moeite mee.[/QUOTE]
   
  focusonben en Patman vinden dit leuk.
 15. Het "gehoord dat" en "ze zeggen van" en meer van die dingen koop ik niks voor. Ieder zijn of haar ding natuurlijk. Ik laat me vaccineren, en dan ben ik er klaar mee. Mijn eega begon al zo van "je bent straks gevaccineerd, kunnen we mooi naar Su toe want ik ben ook gevaccineerd".......u begrijp mijn lichtelijk verbaasde reactie naar mijn eega toe! Vakantie kan ook volgend jaar, als een en ander zich bewezen heeft. Suriname bevind zich in een diepe crisis voor wat betreft corona, code paars, dus vroeg ik mijn wederhelft waar ze de laatste weken naar gekeken respectievelijk geluisterd heeft, en dan ook nog dagelijks contact heeft met Suriname.......:vingertje::weird::?::?: Maar goed, was even een discussiepuntje, maar weer opgelost hahaha.
   
  gerardTDCI vindt dit leuk.
 16. Dat is al mooi want wordt ik nog eens vergeetachtig en verdwaal ik kunnen ze me toch nog terug vinden en in de tussen tijd natuurlijk niet vergeten Microsoft wifi in te schakelen:thumbup::blijvenlachen:
   
  Patman vindt dit leuk.
 17. #717 Gitzo, 10 jun 2021
  Laatst bewerkt: 10 jun 2021
  He jammer dat de gemoederen hier weer hoog op lopen in dit topic. Ik heb maandag mijn eerste gehad en ben erg blij mee.
  12 juli de 2e. Hopelijk laten veel mensen zich vaccineren in de toekomst en niet alleen in Nederland maar overal (evt met hulp van de rijkere landen) en dan kunnen we weer langzaam naar het "oude" terug .
   
  focus-piet vindt dit leuk.
 18. Het oude komt nooit meer terug, we gaan naar ‘het nieuwe normaal’ ;)
   
 19. Daarom stond het tussen haakjes .

  Verstuurd vanaf mijn WAS-LX1A met Tapatalk
   
  Patman vindt dit leuk.
 20. Ik heb mijn afspraken vandaag ingepland.. eerst eind van de maand en de 2e begin augustus.
   
  focus-piet vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina