1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Focus 1 fase 2 Het word toch een beetje je kind......vervolg.

Discussie in 'Mijn Focus' gestart door Hendrikje, 28 mrt 2020.

 1. Hoe ging het spreekwoord ok alweer?... ‘beter 2 van 18 dan 1 van 36?’....


  :mrgreen:
   
  Edgarcmax, Pibo_Focus_CC en gerardTDCI vinden dit leuk.
 2. :schater::rofl:, laat mijn wederhelft het niet horen @Patman
   
  Edgarcmax, Pibo_Focus_CC en Patman vinden dit leuk.
 3. Beste Focus vrienden.

  Het is even wat kalm geweest van mijn kant uit. Afgelopen Maandag gewoon aan de slag gegaan, niks aan 't handje. Gaandeweg de dag voelde ik me toch niet helemaal top of de pops, maar goed, verder geen ziekteachtige verschijnselen, beetje hangerig en vermoeid,dus gaan met die banaan. Van Maandag op Dinsdagnacht..........verdorie, ik werd wakker, zweten, hoesten, zere bakkes, zere keel..........dus ik dacht, Hendrik Jan de tuinman is de sjaak...Corona. Dinsdagochtend meteen een afspraak gemaakt voor de PCR test. Die bleek negatief.....en toch zo ziek als een hond. Naar de huispil dan maar, antibiotica in mijn mik en nu gaat het gelukkig weer de goede kant op. Maar man man, wat ben ik knal benauwd geweest, en vooral met dat hete weer. Goed, gelukkig geen Corona ellende, en mijn eega ging Vrijdag ook nog onder het mes om de dialyseshunt te verwijderen, kon er ook nog wel bij, haha...........Al met al, we zijn weer on track! Vandaag even mijn led kentekenverlichting omgebouwd en verdomd, je kan de krant erbij lezen, wat een licht! En het geluid? Wat ik had en dacht aan de lagering van de lichtmachine te wijten.........is weg nadat ik de multiriem vervangen heb........nou jij weer! Ik kon er niets, maar dan ook helemaal niets aan vinden. Een riem van een jaartje oud, 30000 gelopen.

  Nouja.....eind goed al goed, en bijgaand even een kiekje van mijn ledjes.

  Fijn weekend allemaal en take care, warme groet uit het Oosten des landes
  thumbnail led kenteken.jpg
   
 4. ben je weer lekker mee Hennie :nocheer:
  gelukkig gaat het al weer beter :thumbup:
   
 5. Gelukkig ben je er weer bovenop Hennie en alweer lekker aan de slag :thumbup:
   
  Martin123t vindt dit leuk.
 6. Goedemiddag blije Focusrijders/sters.

  Vandaag weer eens zo'n typisch miezerdagje om eens even wat aan de ruiten en de spoiler te doen. Tijdrovende klusjes......bekleding eraf, meten, snijden, plakken pfffffff.......maar goed, het zit erin, naar mijn oordeel best aardig. Laat de zon, indien ie zich deze week nog eens laat zien, de restjes maar even straktrekken. Des middags maar eens even aan het schuren, gronden, strak maken en meer van die zaken van de spoiler gewijd. Klokslag 1 uur kwam Mijnheer pakketpost de felbegeerde spuitbussen brengen, dusssss..........aflakken die handel. Morgen blanke lak spuiten, eerst goed uit laten harden en controleren of de kleur goed bijgemengd is. Word uiteraard weer vervolgd, en even wat kiekjes van de stand van zaken.

  Iedereen een fijne avond gewenst, en een groet uit een grijs miezerig Twente, Hennie. thumbnail folie 1.jpg thumbnail folie 2.jpg thumbnail spoiler 1.jpg thumbnail spoiler 2.jpg thumbnail spoiler 3.jpg
   
  Brekers, Henry-ST en Martin123t vinden dit leuk.
 7. dat ziet er weer goed uit Hennie :thumbs:
   
 8. Lekker bezig
   
 9. Netjes ! Heb je de achterruit ook getint Hennie ? Spoiler zal ‘m goed doen denk ik.
   
 10. Is dat de spoilert van Sjaak? Spoilers maken het altijd net even wat sportiever vind ik. Subtiele spoilers dan he, geen looprekken...
   
 11. @gerardTDCI @blackfocus dank jullie wel, morgen eerst even bekijken of de kleur er een beetje op lijkt. @Nop nee de achterruit niet, ik ben niet zo nieuwsgierig, maar zie graag duidelijk wat er achter me gebeurt, en dit was me net iets te...
   
 12. @Patman, ik heb hem van @gerardTDCI overgenomen.... Nee die taartscheppen achterop vind ik zelf ook te, alhoewel dit ook al een behoorlijke is, maar misstaat denk ik niet.
   
 13. Deze is netjes hoor
   
 14. Eerst morgen maar eens in het avontuur met de blanke lak haha, en dan monteren......Maar het is een leuke spoiler, komt ie ook wat sportiever voor de dag. Als de kleur goed is, denk ik erover om de velgen ook in carrosseriekleur te spuiten, lijkt me ook wel apart staan.
   
 15. zet e rmooi uit, je velgen zou ik eerst laten photoshoppen, gewoon om te kijken of het een goed idee is.
   
 16. Edgarcmax vindt dit leuk.
 17. Nou...............een pens werk voor niks gehad, want de kleur is in de verste verten niet goed bijgemengd, het lijkt er niet op.... Naja, vrolijk door, en schuren maar weer.... word vervolgd.
   
 18. In ieder geval een goede grondlaag :mrgreen:
   
 19. Een spoilert op een Sedan staat altijd beter :thumbup: succes met het herspuiten:rolleyes:
   
 20. @Sjaak92 tja...........er zal niets anders opzitten. Eerst maak eens weer prepareren voor het spuiten, en hopen dat de kleur er nu wel een beetje op lijkt, de Kameleon was er niks bij, wat een verschrikking. Word weer en beste pens werk, maar goed...:blijvenlachen:
   

Deel Deze Pagina