1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het Focusclub Formule 1 Topic

Discussie in 'Off-Topic' gestart door Jackie D, 1 jul 2019.

 1. Nee dat niet.
   
 2. Het zal een ongelofelijk moeilijke keus zijn.. ik zou hem niet willen maken. Spektakel verzekerd, en er zijn al miljoenen euro's/dollars/watdanook uitgegeven aan dit evenement.

  De andere realiteit is dat zo'n storm al eens is geweest in Japan tijdens F1 en er een coureur is overleden.

  Zeg het maar..

  Verstuurd vanaf mijn GM1913 met Tapatalk
   

 3. ¥ Yen :cool:

  Zo'n evenement last je niet zomaar af, zou ook niet weten wie daar dan de verantwoordelijkheid voor draagt. FIA? Of Suzuka zelf? Hopelijk valt het reuze mee en krijgen ze alleen de regen.
   
 4. Mooi balen voor Max dat ie na de touché met Leclerc de race zijn race vroegtijdig heeft moet staken... En dan een 15 seconden straf voor Leclerc, 5 sec voor de botsing met Max en 10 sec voor het doorrijden met schade. Hierdoor zakt ie plek 6 naar plek 7.
   
 5. Lekker straf dus, NOT! En Vettel komt ook mooi weg met z’n valse start.

  Looser van de dag, Hamilton! Wat een slechte verliezer zeg! Topdag voor Botas, die gun ik het wel. Ik had nog even bij de pitstop van Botas dat ze Lewis niet meer gingen binnenhalen :mrgreen: maar toch wel.
   
  focusguy vindt dit leuk.
 6. mja Hamilton,

  als ie niet vooraan rijdt dan is het huilie huilie op de boordradio maar dat is al een paar races zo. Let er maar eens op... heel veel boordradio als ie niet vooraan rijdt.

  Leuk voor Bottas inderdaad, goede start ook.

  en sjah, LeClerc - Ferrari = FIA (Ferrari International Assistence)
   
 7. Ik vind Leclerc maar een geniepig mannetje. Geeft pas zijn fouten toe als de stewards hem ervoor bestraft hebben.
   
 8. En zo hebben ze allemaal wel wat ;)
   
 9. Behalve Kimi :cool:
   
  NepGangster vindt dit leuk.
 10. :schater:

  Ja, die is de normaalste van het stel :mrgreen:
   
 11. Pffff geen handige actie van Verstappen om de gele vlag te negeren en daar dan in de persconferentie zo ongeveer mee te gaan zitten pochen. Voordeel is wel dat hij nu na de start de slipstream op het lange rechte stuk heeft :) Een podium is zeker mogelijk vanavond en aan zijn long runs te zien wie weet wel een 3e overwinning in Mexico.
   
 12. Pole is inderdaad niet zo handig op dit circuit. Gelukkig is Max gewend aan straffen, al is deze wel een beetje omstreden omdat Bottas het systeem aan bonken reed en Max geen melding kreeg in de auto. Maar goed, lekker profiteren van de slipstream bij de start.
   
 13. Helaas staan de Ferrari's op rij 1 en zijn zij ongelofelijk snel! Op het rechte stuk dus gok niet dat Slipstream erg veel gaat werken maar we gaan het zien

  @Patman de gele vlaggen waren duidelijk te zien! Dus geen reden om ze te negeren
   
 14. Niet in de loop van de race maar direct na de start denk ik wel. Maar inderdaad we gaan het zien.
   
 15. Zo zie je maar weer dat die RB15 op dit moment gewoon een erg goede auto is en Max er als rijder ook een 3 tiende extra uit weet te persen. Negeren van dubbele gele vlaggen is ronduit dom en ook gevaarlijk. Terecht bestraft dus.
   
 16. Ben het niet met je eens @Patman: Bij een gele vlag moet je van het gas af en hij geeft toe dat hij hem gezien heeft. Das gewoon niet handig om dan volgas door te rijden. Hij had de pole al namelijk. Vettel was ook bezig met een snelle ronde maar ging gewoon van het gas af.
   
 17. of max nu op pole had gestaan of niet. de start is niet alles van de red bull zie dat een ferrari wel velen malen sneller is met de start.
  beter de eerste bocht achter leclerc blijven dan kan het nog een leuke race worden
   
  Dice Oldskool vindt dit leuk.
 18. Het is al jaren zo dat Ferrari snel weg is bij de start. Daar zouden andere teams ook nog veel winst kunnen behalen. Af en toe lijkt t wel of Ferrari traction control heeft tijdens de start.

  Jammer dat Max zijn pole weer in moest leveren maar het is helaas niet anders. In ieder geval veel zin in de race:cool:
   
 19. Na wat leeswerk ben ik ook van mening dat de straf terecht is. Gelukkig rijd hij heel sterk op dit circuit, dus het kan nog leuk worden.
   
  Kees37 vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina