1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Ford Focus MK4 upgrades

Discussie in 'Handleidingen Focus IV' gestart door Léon., 3 sep 2022.

 1. Na even rond gezocht te hebben kon ik geen topic vinden waar alle upgrades voor de focus mk4 staan.
  Sinds kort heb ik namelijk een mk4 en zou hem graag wat meer 'eigen' willen maken. Daarom ben ik benieuwd wat voor upgrades jullie aan je focus hebben gedaan. Zowel interieur als exterieur als motorisch.

  Zelf heb ik de logo's al zwart gemaakt en de letters 'FOCUS' in het zwart besteld en opgeplakt. Deze raad ik zeker aan aangezien iedereen dit makkelijk kan doen en weinig tijd kost. Vooral als je een rode, blauwe, witte kleur hebt valt het goed op. https://a.aliexpress.com/_mKUMYIk
  Binnenkort ook maar eens beginnen met de FORscan.
   

  Bijgevoegde bestanden:

 2. Een upgrade is zeker het remappen. Ik heb er zelf een grotere intercooler laten opzetten en remappen. Ford jokt wel erg over het vermogen. Ze geven op 280pk en 420Nm. Dit bleek 249pk en 420Nm te zijn. Na de intercoolerupgrade en remappen ben ik op 282pk en 520Nm gegaan. Ook is de koppelcurve sterk verbetert en houdt het koppel nu veel langer vast. Tussen de 2700 en 4000 rpm blijft ik boven de 500Nm koppel (120-180Kmh).
   
  Edgar Focus vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina