1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Ford blikt vooruit op elektrische nabije toekomst

Discussie in 'Ford & Focus nieuws' gestart door BasSport, 13 feb 2020.

 1. 18 GEËLEKTRIFICEERDE MODELLEN VOOR EIND 2021

  FORD BLIKT VOORUIT OP ELEKTRISCHE NABIJE TOEKOMST

  [​IMG]

  Met de lancering van de Mach-E heeft Ford het startschot gelost van zijn elektrificatie. Nu blikt het merk kort vooruit op zijn verdere elektrische plannen voor de nabije toekomst.

  Ford stuurt een foto de wereld in waarbij zijn hele gamma op een gigantisch parkeerdek staat uitgestald. Donkere wolken met bliksemschichten verzamelen zich boven de dubbele rij met Fords. Opvallend genoeg worden twee modellen onder een groot doek verstopt. Gezien het thema van de plaat gaat dit om twee toekomstige elektrische modellen. De rechter plaat laat weinig tot de verbeelding over, want het doek weet niet te verhullen dat het om een bestelbus gaat. Hij lijkt echter wel opvallend groter dan de Transit Custom, die Ford iets verderop parkeert. Qua formaat doet hij aan de grotere Transit denken.

  Helemaal op links wordt een personenauto verstopt. Hierover valt nog minder te zeggen, maar mogelijkerwijs gaat het om de nieuwe Mondeo die snel volgt. Beide auto’s maken deel uit van Fords grotere plan om voor het einde van 2021 18 nieuwe geëlektrificeerde modellen te hebben. Ford zegt dat “alle modellen, van de Fiesta tot de Transit” een "EV-optie” krijgen. Een plug-in hybride Fiesta zit er naar alle waarschijnlijkheid dus snel aan te komen.

  https://www.autoweek.nl/autonieuws/artikel/ford-blikt-vooruit-op-elektrische-nabije-toekomst/
   
  Rykers vindt dit leuk.
 2. Volgens mij is die foto gephotoshopt.
   
 3. Ja, denk je dat er ooit een persfoto is geweest waar dit niet het geval was?
   
 4. Het sarcasme ontging je waarschijnlijk?
  ;)
   
  OmeJoyo vindt dit leuk.
 5. Ja is normaal al niet mijn sterkste punt, ziek op de bank nog minder :mrgreen:

  Tof op gereageerd though :)
   
 6. Link werkt niet helaas
   

Deel Deze Pagina