1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

dap evo8mm vs monello voor focus mk4

Discussie in 'Wassen & Poetsen' gestart door boom-aap, 10 mei 2022.

 1. ik wil dus een polijstmachine aanschaffen om onze focus station mk4 is lekker onderhanden te nemen.
  Nu heeft dit model best wel scherpe lijnen en kleine smalle stukken.
  Wat gebruiken jullie of adviseren jullie voor polijstmachine voor de auto.

  :)
   
 2. Zelf heb ik de DAP EVO en die werkt prima met de verwisselbare backing plates. Daar heb ik al meerdere auto's, waaronder ook mijn eigen Focus mee gedaan. De Monello zal niet anders zijn. Is redelijk te vergelijken met de DAP.
   
 3. Ik heb zeer recent de monello LDA 1000 kit gekocht en daarmee m'n focus gepolijst. Voelde goed. Fijne machine en 1000watt. 8mm uitslag en goed regelbaar. Dus genoeg power. Maakt wel wat herrie, zelfde als een slijptol. Maar oordopjes in en muziek op. Rustig aan werken. Zitten geen verwisselbare backing plates bij. Denk wel dat het er op kan. Zitten sleutels en inbus bij.

  Zelf zou ik eerder denk ik als ik een kleinere backing plate wil, gewoon een hele kleinere machine er bij kopen. Want deze 1000watt is een behoorlijke machine.
   
 4. Een nanopolisher zou ook nog wel handig zijn, zeker bij de wat kleinere oppervlakken, maar die vind ik in verhouding behoorlijk aan de prijs... Staat nog wel op mijn verlanglijstje.
   
 5. Dingen zijn wel aan de prijs ja. Heel eerlijk kon alles nu met de 125mm schijf. Alleen echt hele kleine oppervlaktes zou t uit komst bieden. Maar bv spiegelkappen konden gewoon met de 125mm
   

Deel Deze Pagina