1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het Focusclub Formule 1 topic 2022

Discussie in 'Off-Topic' gestart door Tigershark, 30 dec 2021.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Wat bedoel je @Bertus 7, dat het wel meevalt?
     
  2. Ja dat valt zeker mee op het aantal bezoekers rotte appels zitten er altijd wel tussen niet dat ik het goedkeur maar telegraaf blaast het altijd graag op.
     
  3. @Bertus 7 Ga je toch schamen man. Elke aangifte is er 1 te veel!!!!
     
    Bramzel vindt dit leuk.
  4. @Kees37 @Rykers
    Dat vrouwen lastig gevallen zijn dat klopt ook niet. Dat zou niet mogen gebeuren.
    Ondanks dat er mannen mogelijk ook lastig gevallen worden.
    Door hele meeto gebeuren en wat er met de voice is gebeurt. Wordt er veel meer klachten opgeblazen.
    Bedoel in bil knijpen is niet goed te praten.
    Maar als ik klacht lees dat ze bier over zich kreeg. Vraag ik me af wat er meer is gebeurt.

    Om geen politiek lang verhaal van te maken.

    Wat ik bedoelde is niet de vrouw onvriendelijk gedrag.
    Alleen de rookbommen en dat de italianen ook nie vriendelijk waren naar max fans.

    Verhaal heeft 2 kanten, geen idee of die last kregen ivm hun niet gedragen hadden. Of omdat ze fan zijn en hun dat niet konden waarderen.


    Hoe dan ook als heineken dutch gp titelsponsor is. Mogen ze best 0.0bier alleen maar schenken.
    Op zandvoort was iedereen met de trein dus iedereen gaatvdan ook bier drinken.
    Met max verstappen dagen was ik er ook en toen met de auto. Dan lekker aan de cola en genieten van die dag.

    Alcohol is denk ook niet enige probleem. Want sommige gebruiken ook drugs en daar wordt je ook lastig van.

    Damm maak ik er nog lap tekst van.
    Ging me dus vooral om 2 maten betrekking op rookbommen. Rest was ik totaal niet bij en kan ik dus ook niet over mee praten
     
  5. Geen denken aan
     
  6. Vrijdag was er niks aan de hand anders hoor. Geen rare dingen gezien en het was allemaal gezellig...

    Bij de race zeker anders?
     
  7. Het was zaterdag en zondag.
     
  8. @Kees37
    Boe geroep is iets anders dan mensen fysiek lastig vallen.
    Je moet ook idd het filmpje dat max fans lastig werden gevallen met korreltje zout nemen.
    Bedoel je weet niet wat er van te voren is gebeurt.
    Bedoelde meer als het puur is ivm max fans zijn is het verkeerd. Dan zouden deze ook aanklacht moeten indienen bij politie.

    In zandvoort 2 van 300.000bezoekers.
    Snap de gedachten. Op festival als alle vrouwen ook drinken. Dan worden ze vaker in kont geknepen. Alleen volgende dag weten ze van niks.
    Gaat mij meer om dat iemand een melding maakte dat er met bier is gegooid.
    Dat vind ik niet echt iets om melding van te maken.
    Als je persoonlijk krijgt heb je degene boos gemaakt. Als in menigte op tribune is. Kan je niet veel aan doen. Bedoel kijk naar voetbal wedstrijden.

    Gaat mij meer om dat 1melding van vrouw vol in nieuws komt. Maar er 5 mannen ook melding zouden hebben gemaakt dat ze lastig gevallen zijn door vrouwen. Bijwijze van spreken.
     
  9. Heb jij dit nog eens gelezen voordat je het gepost hebt?
    Man, man wat schrijf je nou toch?

    Nogmaals: elke aangifte is er 1 te veel. En of dat nu om een man gaat of om een vrouw is voor mij totaal niet boeiend
     
    gerardTDCI en Rykers vinden dit leuk.
  10. @Kees37
    Tekst herlezen moet je nooit doen. Je leest over je eigen fouten heen. Spellingscontrole is niet zo uitgebreid als in word in chrome dus dat helpt ook niet mee.
    Me goedste is altijd nederlands geweest. met gym zou ik een lager punt halen maar me inzet was goed genoeg voor hogere punt.
    Maar op gsm wordt het nog moeilijker om alles na te lezen.

    buiten dat
    Elke aangifte is 1 teveel ben ik met je eens. Maar aangifte van dat er bier over je heen is gegooid of aangifte zoals jongen in eindhoven met zijn kaak
    Daar maak ik dan wel weer onderscheid in. Ene vind ik nutteloze aangifte en andere is terechte aangifte. Daarmee bedoel ik niet direct de aangifte zozeer mee, maar meer de media die hele krantenknipsel van gaan maken.
    Het is ook niet bekend welke aangiftes zijn gedaan, wegens privacy en onderzoek wordt dit denk niet naar buiten gebracht. Wie weet zijn het compleet andere aangiftes dan de 2 meldingen die ze hebben verteld. Dus we kunnen ook totaal geen oordeel geven over de aangiftes.

    Wat betreft meldingen denk dat je ook begrijpt dat het te makkelijk is om ff snel klacht te melden. Vraag me af of gebruikte systeem alleen voor vrouwen was, dat is ook niet zo netjes naar de mannen.
     
  11. Heren van mij mogen we het weer over Formule 1 hebben.
     
    Kees37 en Bertus 7 vinden dit leuk.
  12. F1-CEO stelt grootse veranderingen en nieuw F1-puntensysteem voor

    F1-baas Stefano Domenicali heeft een aantal ideeën opgegooid die volgens hem een F1-weekend en het gehele seizoen een stuk interessanter kunnen maken.

    [​IMG]

    Formule 1-baas Stefano Domenicali heeft nogal radicale veranderingen voorgesteld in de manier waarop Formule 1-weekenden in de toekomst eruit moeten komen te zien.

    In een interview met Corriere della Sera opperde Domenicali ideeën over hoe de opzet van het weekend zou kunnen worden gewijzigd, waarbij coureurs punten tijdens trainingen kunnen scoren en waarbij er sprintraces zijn met een reverse grid.

    "Door de jaren heen heeft de F1 de manier van kwalificeren tientallen keren veranderd. Het is een noodzaak om nog meer spektakel te hebben dat niet kan worden uitgesteld", vertelt Domenicali.

    "Ik wil altijd vechten voor iets wat meer waarde geeft. We zullen de kwestie in de volgende F1 Commission bespreken: de fans, de organisatoren, iedereen wil het. De sprintrace was slecht het eerste voorbeeld dat verbeterd kon worden."

    Punten in vrije trainingen?
    Domenicali stelde voor om punten uit te delen tijdens de trainingen om de competitiviteit te vergroten.

    "In een normaal weekend, met vrije training 1 en 2 op vrijdag, zou in beide sessies punten moeten gegeven worden, of losse kwalificatieronden of een kwalificatie voor een andere en kortere zaterdagrace in plaats van een derde vrije training. Misschien met een reversed grid."

    Hoewel de teams eerder reversed grid-sprintraces afkeurden, denkt Domenicali dat dit het juiste moment is nadat tijdens de recente races in België en Italië een aantal koplopers achteraan de grid startten door gridstraffen.

    "We praten over veel dingen. Velen zeggen van niet, maar we hebben in sommige weekenden gezien hoe mooi het is om een gemixte grid te hebben waardoor we meer inhaalacties zien. We hebben de plicht om zoiets te proberen."

    Via: racingnews365


    .
     
    Bramzel en gerardTDCI vinden dit leuk.
  13. Volgend jaar 2 NL rijders in de F1
    Sowieso ook nog 1 NL simulator tester in de F1
    Verschoor nog een keer de Fp1 sessie rijden

    tof zo’n werkende glazen bol ;)
     
  14. De geruchten zijn Gasly naar Alpine, Nyck de Vries naar Alpha Tauri. We gaan het zien.
     
  15. De Grand Prix van Monaco zal ten minste tot en met 2025 op de F1-kalender blijven. Dat bevestigde de Formule 1.

    [​IMG]

    Na maandenlange onzekerheid is de kogel eindelijk door de kerk. Monaco blijft voor meerdere jaren op de F1-kalender. Formule 1 heeft bevestigd een nieuwe driejarige deal te hebben voor de Grand Prix van Monaco. Dat betekent dat we minimaal tot en met 2025 mogen blijven genieten van het F1-spektakel in de straten van Monte Carlo.

    President en CEO van de F1 Stefano Domenicali is blij met de deal en kan niet wachten om weer terug te keren naar de straten in Monaco. "Ik ben blij dat we kunnen bevestigen dat we tot en met 2025 zullen racen in Monaco en ik verheug me erop om volgend jaar op 28 mei weer in de beroemde straten te verschijnen voor het F1-kampioenschap."

    "Ik wil iedereen bedanken die betrokken is bij deze verlenging en in het bijzonder Prins Albert II van Monaco, Michel Boeri, President van de Automobile Club van Monaco, en zijn hele team. We kijken ernaar uit om volgend seizoen terug te zijn en onze samenwerking voort te zetten."

    "Driejarige deal wordt waarschijnlijk verlengd"
    Michel Boeri, President van de Automobile Club van Monaco, laat weten dat het F1-spektakel na 2025 waarschijnlijk nog steeds in Monaco zal verschijnen.

    "In het belang van de Formule 1 en na maandenlange onderhandelingen kunnen we met trots aankondigen dat we een driejarige overeenkomst met de Formule 1 hebben gesloten, die waarschijnlijk zal worden verlengd."


    Via Racingnews
     
  16. Het is dat er een historie aan dit circuit hangt, echt spannend is het circuit niet. Treintje rijden..
     
    LRS vindt dit leuk.
  17. Grote kans op (onweers)buien tijdens Grand Prix van Singapore

    In samenwerking met WeerOnline presenteert RacingNews365 het weerbericht voor het GP-weekend in Singapore. Het belooft een interessant weekend te worden. Niet alleen kan Max Verstappen kampioen worden, ook zal het een weekend zijn waar de kans op regenbuien groot is.

    [​IMG]

    Met de Europese races achter de rug, vliegt het Formule 1-circus zowat naar de andere kant van de wereld voor de Grand Prix van Singapore op het Marina Bay Street Circuit. In Singapore zijn de weersomstandigheden heel anders dan hier in Nederland.

    De race wordt verreden in de avond van Singapore om 20:00 uur plaatselijke tijd, waardoor het ook wel de 'nachtrace' wordt genoemd. Maar door het tijdsverschil van zes uur kunnen we in Nederland gewoon overdag genieten van alle sessies. De eerste en de derde vrije training worden verreden in het uur voor zonsondergang. Alle andere sessies worden verreden onder kunstlicht.

    Het land kent een tropisch klimaat en het is er het hele jaar door warm en vochtig. Dagelijks tikt het kwik de 30 graden aan en de kans op regen is zowat iedere dag aanwezig. Komend weekend is de buienkans zelfs nog groter dan normaal. De temperatuur zal daarbij rond en boven de 30 graden liggen. Langs de waterkant, waar het Marina Bay Steet Circuit ligt, waait vaak een matige wind.

    Op vrijdag is het typisch Singaporees weer: een mix van zon en stapelwolken waarbij er kans is op een onweersbui. Aan het einde van de middag neemt de kans op regenbuien af, waardoor het circuit op vrijdagavond, wanneer de eerste twee trainingen worden verreden, waarschijnlijk gewoon droog blijft.

    Op de dagen dat het resultaat er echt toe doet, zaterdag en zondag, zullen de buien in Singapore heviger en talrijker zijn. Er kan in een korte tijd veel neerslag vallen en het kan zelfs hevig gaan onweren. Maar ook hier leven de regenbuien vooral overdag op en wordt het minder in de loop van de avond, waardoor de hevigste regenbuien waarschijnlijk in de namiddag voorkomen. De kans op regen- en onweersbuien in het begin van de avond is daardoor nog zeker wel aanzienlijk.

    Hierdoor is er zowel tijdens de kwalificatie als tijdens de race kans op een natte omstandigheden. Ook bestaat er een scenario waarbij het aan het begin van de sessies nat is en de baan later opdroogt. Dat zal interessant worden voor de bandenstrategie. De buienkans tijdens of net voor de race op zondag is net wat groter dan op zaterdag voor de kwalificatie.


    via racingnews365
     
  18. Ik denk niet dat ie dit weekend kampioen wordt. En als het regent kan het voor iedereen leuk worden. Laten we hopen op een leuke en spannende race.
     
  19. Ene kant is het leuk dat hij zi snel al kampioen kan zijn. Andere kant is het ook leuk als het in japan gebeurt voor honda.

    Als het regent wordt het leukere race. Want of iemand raakt de muur, of iemand gaat toch naar andere banden en is dan veel sneller. Waardoor rest volgt.
     
  20. Wat een hoop drama weer dit weekend!
    (Dubbel)
     
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina