Mijn Blauwe Focus RS-II, nieuwtjes

Discussie in 'Mijn Focus' gestart door Sbro.nl, 27 jul 2011.

  1. Dat zijn zeer speciale schijven.........kleuren mee met de hoeveelheid vocht in de omgeving, erg trendy op dit moment:mrgreen:

    Verrek nu zie ik ook, ik zal de volgende x beter m'n best doen :schater:

    Had het al vaak willen doen alleen vergat het iedere x :neu_ugly:

    Mmm ik dacht dat ik meer verschil zou merken, vond de RS alleen wat stiller, nu heb ik hem niet echt goed op zijn staart getrapt dus.....verschil zal er zijn maar dat zit met name tussen de oren denk ik :oops:
     
  2. Ah! Ja, bizar mooi .. moet zeggen dat ik eerst geen fan was van piano zwarte velgen omdat je band namelijk nooit zwart is. Behalve als je ze schoon maakt, zoals je net deed, dan ziet het er zo mooi uit!
     
  3. whaha, en gewoon standaard op de focus RS.

    Ziet er weer erg netjes uit hoor, en leuke update van de hoofdsteun.
     
  4. Nee hoor: Simon heeft het goede staatslot: gouden remschijven! :cheer:
     
  5. komt omdat je waarschijnlijk nooit zelf achterin zit...:mrgreen:
     
  6. Zo vandaag de RS weer eens ff lekker gewassen samen met Bianca, staat er weer netjes bij.
    Ook ff de RS sticker onder de motor kap geplaatst, hier ff een plaatje.

    Zal v/d week ff een duidelijker foto nemen dit is een Mob-foto

    [​IMG]
     
  7. Ik had het al live gezien, maar echt gaaf!!!!!!!!!!!
     
  8. Pfff ff het stof er een beetje vanaf blazen......

    Morgen maar eens naar de dealer om eens te horen of er al meer duidelijkheid is/komt omtrent de roestige roosters in de bumper en om een afspraak te maken voor de 60.000Km beurt, zal mij benieuwen allemaal of Ford NL of de dealer mij tegemoet gaan komen.
    Ik heb er tot op heden niks meer van gehoord helaas, moet er dus toch WEER zelf achteraan :nocheer:

    Ook wil ik jullie ff melden dat ik uitgenodigd ben voor het Fast Car Festival in Zandvoort 17 Juni. Ik kom daar met +/- 20
    extreemste / meest bijzondere performance auto's op het Show & Go paddock te staan met de RS :thumbs: een bijzondere ervaring lijkt mij.

    Zaterdag breng ik mijn originele motorkap roosters naar Gert-Jan om ze hoogglans zwart te laten spuiten, 1 van de zwarte die er nu inzit begint wat bobbels te vertonen door de warmte van de laatste dagen:nocheer:, geen idee waarom.

    Wordt allemaal vervolgd dus..........
     
  9. ziet er wederom top uit!!

    is mischien greenstuff remblokken nog wat voor je? Ik ken mensen die er mee rijden en die zijn super tevreden.
     
  10. Ik heb het live gezien van dat rooster, zo jammer, denk dat t goed komt, onze huisspuiter een beetje kennende...
    Wel stoer dat je op zandvoort kan gaan staan zeg, echt vet. :dance:
     
  11. Ik laat de originele blauwe spuiten, die zijn iig nog strak en straks mooi zwart, gaat dus helemaal goed komen met die roosters.

    Op Zandvoort staan lijkt mij ook idd een hele belevenis, toch wel bijzonder om met de :rs: tussen al die andere mooie en dure auto te mogen staan.

    Meer info vind je hier: KLIK
     
  12. :rock: Das helemaal super Simon. Erg leuk voor je. Volgens mij hoort je dikke RS daar ook thuis!! Weet je al welke 20 andere erbij zullen staan?
     
  13. Ik heb geen idee wat de concurrentie is...........maar ik ga er maar vanuit dat de meeste bolides meer dan het dubbele van de aanschafwaarde van de RS zijn:badgrin:
     
  14. Je wordt zo langzamerhand een bekende nederlander Simon !!!!
     
  15. een bekende Almeloeër :thumbup:
    in het rijtje van, Herman Finkers en Ilse de Lange :rock:
     
  16. Deze BN-er, (de story en de privé en ook de party fotografen liggen al standaard in de voortuin,:schater: , heeft een afspraak gemaakt bij de garage voor de 60.000km beurt, gelijk de mankementjes weer doorgegeven maar zoals een klein beetje verwacht bleef men weer vaag met evt oplossingen:nocheer:

    As donderdag aan het einde van de dag zal ik wel weer meer weten. Wel was duidelijk bij de werkplaats receptie dat er niet onnodig mee gereden zal worden, hij kwam daar zelf al mee:badgrin: boodschap is dus goed doorgekomen:dance:

    Speciale olie en bougies ed hadden ze op voorraad dus dat gaat iig goed komen.
    Luchtfilter blijven ze vanaf en bij bijzonderheden gaan ze me bellen.
    Zal mij benieuwen, voor zover als ik het kan zien/weet zijn er verder geen bijzonderheden met de RS

    Wordt weer vervolgd....
     
  17. Naar aanleiding van de oproep van tvdl2000 (http://www.focusclub.nl/forum/showthread.php?t=27335)....om een :rs: als taxi te gebruiken voor een examen gala.

    Oke, vanavond was het dan zover, de :rs: deed vanavond dienst als TAXI:rock:
    Vanmiddag natuurlijk de :rs: in top conditie gebracht door hem maar wéér eens lekker te wassen zodat die er weer mooi en shiny bij zou staan, nu was het alleen zaak om al die vliegjes op de A35 en de A1 te ontwijken:mrgreen:, nee ik ben niet achteruit gaan rijden :schater:

    Ik was netjes op tijd in Apeldoorn dankzij de navigatie:dance:, wat een wirwar in die wijk waar ik moest zijn. De dames waren iig onder de indruk van de :rs:, 1-0 voor de mooie verschijning:lol:.
    Toen de dames moesten instappen na de nodige foto's kwamen de zenuwen goed los bij ze:badgrin: "ooo hoe moet dat nu met uitstappen, dat kan ik nooit elegant doen zo" :badgrin::badgrin: hahaha lachen, "pff wat ben ik blij met die geblindeerde ramen, ze kunnen me nu toch niet zien....." :haha:

    Na de korte rit kon ik aansluiten in een lange rij met mooie auto's, lange witte limo, paard en wagen en een tractor met platte wagen met zo'n 10 giechelende dames.
    Was een leuke bonte stoet.
    Ik heb niet veel foto's kunnen maken, ook een beetje vergeten moet ik eerlijk bekennen:nocheer: maar hier toch een kleine impressie.

    [​IMG]

    [​IMG]

    In de haag van mensen waar ik doorheen moest rijden, kreeg ik weer een paar hele leuke reacties te horen, altijd leuk moet ik zeggen.

    Was een leuke rit en hopelijk vinden de dames ook dat ze in stijl naar hun examen gala zijn gebracht.
     
  18. Leuke plaatjes... en er is al eerder over gesproken maar hij mot echt iets omlaag hoor. Des noods knip ik es een winding (of 2) weg op een meeting :P
     
  19. Dat lijkt mij geweldig Simon om te doen! Heb je idd genoeg bekijks, maar dat had je altijd al wel ;)
     

Deel Deze Pagina