1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Focusclub en Tapatalk

Discussie in 'Nieuws' gestart door dimelot, 15 feb 2024.

 1. Ik heb een stuk of 15 fora die ik actief bezoek, en dan nog een paar waarbij ik dat minder actief doe. Het grote voordeel van Tapatalk is dat je van al die fora in één app kunt zien wat er nieuw is. Dat doe je heel makkelijk in een paar vrije minuten. Al die fora apart bekijken kost, zeker op een mobiel, veel meer moeite. Daarin zit het grote voordeel van Tapatalk. Als je maar één of twee fora bezoekt, is het voordeel natuurlijk al veel minder groot.

  Uiteindelijk gebruik ik Tapatalk ondanks het bovenstaande toch vrijwel niet, omdat ik het bezoek van fora veel liever op een computer/ laptop of de Ipad doe, en daarbij browse ik liever door de websites. Die heb ik standaard in een rijtje tabbladen openstaan, dus dat kost ook geen extra moeite.

  Voor degenen die Tapatalk missen: gelukkig bevat vrijwel ieder forum een knop "toon nieuwe berichten". Als je die als snelkoppeling plaatst of in je favorieten zet, heb je per forum alsnog met één druk op de knop alle nieuwe berichten.
   
  gerardTDCI, Edgar Focus, VdR-HJD en 2 anderen vinden dit leuk.
 2. We zijn ongeveer 2 maanden verder, en ik ben enigszins benieuwd of hier nog iets uit is gekomen.

  Ik merk dat ik nog maar sporadisch op dit forum kijk omdat ik er gewoon niet bij nadenk, en ook geen aansporing meer krijg om dat te doen. Een RSS feed zou me daarbij helpen, want daar kan ik een RSS reader op los laten.
   
  Edgar Focus vindt dit leuk.
 3. Vanaf nu is een RSS feed mogelijk.
  Als je helemaal naar onderen scrolled zie je daar onze socials staan en het RSS logo.

  Je moet wel al een RSS reader hebben voordat je op het logo klikt.

  Veel RSS feed plezier :thumbup:
   
  Rowan662, Wilko, bws723 en 2 anderen vinden dit leuk.
 4. Geen ST feed? Jammer weer dit :lol:
   
 5. Badum tsss!
  Dank voor de RS(S) feed. Scheelt toch weer.
   

Deel Deze Pagina