1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Android Headunit Ervaring

Discussie in 'In Car Entertainment' gestart door Simplicity, 29 jan 2019.

 1. Deze had ik ook gezien, echter mist hier de canbus-module voor de stuurwielbediening weer. Qua prijs is deze wel 25€ goedkoper (als ik de douanekosten meetel), maar met de canbusmodule er bij is ie weer zo'n 50€ duurder.

  Voordeel van de pumpkin is dat ie uit duitsland komt, is wat makkelijker voor het geval er iets mis mee is qua garantie enzo .
  Ik ben geen audiofiel, zou zo'n DSP-chip dan ook echt veel voordelen hebben? De boel wordt straks aangesloten via een versterker voor de speakers en sub.
   
 2. Can-bus module is niet nodig voor de stuurwielbediening. Deze werkt zo ook.
   
 3. #23 Simplicity, 11 feb 2019
  Laatst bewerkt: 11 feb 2019
  Tja, hoe groot het verschil exact is kan ik je niet zeggen, ik heb het zelf nooit gehoord. Van wat ik gelezen heb op internet is het wel een merkbaar verschil, maar dat hangt natuurlijk ook weer af van de soundchip die erin zou zitten zonder DSP en de speakers van de auto. Persoonlijk zou ik wel voor de DSP chip gaan, maar begrijp je redenering wel dat het makkelijker kan zijn bij problemen dat de Pumpkin uit Duitsland komt.

  Overigens is de CANbus module die gelinkt wordt in de advertentie zelf van Aliexpress maar €20.
   

Deel Deze Pagina