Achteraf inbouwen Digitale Cockpit MK4

Discussie in 'Electronica' gestart door JJGT, 7 okt 2021.

Tags:
  1. Is zo’n dubbele usb module of een module met normale usb ingang + een usb-c ingang (zit in de nieuwste types) zomaar over te zetten? Zou n mooie extra upgrade zijn, maar werkt het dan ook meteen?
     
  2. Kan je 1 op 1 wisselen, maar als je elders nog een USB-poort heb, dan werkt die niet meer.
     
    CvO vindt dit leuk.
  3. Wellicht dat iemand de vraag hier kan beantwoorden, de IPC van een puma is in een MK8 fiesta te bouwen. Maakt het dan uit of dit een IPC Van een automaat of handbak puma is? Gezien de automaat letters toch digitaal zin
     
  4. Hmm oké..Onder de armsteun zit nog een usb ingang, welke ik altijd gebruik voor muziek op usb-stick. Dan ga ik er niet aan beginnen. Bedankt voor je antwoord:thumbup:!
     
  5. Ik ben voornemens om een digitaal dashboard te kopen op eBay. Twee vragen: 1) is er een goede tweedehands verkoper in NL zodat ik niet op eBay hoef te bestellen? 2) ik wil het volgende helemaal zeker weten. Het onderdeel NX7T-10849-SXC is het juiste onderdeel voor een MK4 ongeacht de spec.? Ik bedoel er zijn waarschijnlijk tientallen varianten; diesel/benzine, 1.0/1.5, automaat/handbak, miles/kilometer, MK4/MK4 facelift, xenon/LED, etc.etc. Ik zie dat veel versies met digi dash het nummer NX7T-10849-SXC geïnstalleerd hebben maar ik wil het zeker weten omdat een eBay verkoper claimt dat diesel versie niet past in een benzine versie ook zou een handbak versie niet passen in een automaat versie. Wie scheidt voor mij het kaf van het koren…??
    Ik zag dat de MK4 2.3ST een digi dash met NX7T-10849-SXE nummer heeft. Is dat een optie voor een 1.5 ST-line?
    Wat ik ondertussen zeker weet is dat de km stand van het nieuwe dash lager moet zijn dan mijn huidige stand (en dat is meestal geen enkel probleem).

    Hoor heel graag!
     
    Edgar Focus vindt dit leuk.
  6. Het is niet partnumber afhankelijk maar software afhankelijk. Ik zou opzoek gaan naar een IPC die het dichts bij jou specs van je auto in de buurt komt.
    Let wel op; er zijn modeljaren waarbij de accu leegloopt na het installeren van het digi IPC. Dan moet het handrem lichtje uitschakelen worden.
     
  7. Bedankt voor het antwoord. Ik vraag erop los zodat ik weet waar ik aan begin. Elk stukje info wordt gewaardeerd en helpt bij het oplossen van de puzzel.

    Dat handrem lichtje had ik ook al eens gehoord. Weet je misschien welke modeljaren? Waarom kan dat niet opgelost worden wanneer het allemaal een software kwestie is?

    Waarom zou je de specs zo goed mogelijk matchen? Is het een grote klus om dat bv in FORScan aan te passen? Zijn er ‘specificatie-programmeer-regels’ files beschikbaar waar je kunt afkijken wat veranderd moet worden? Een soort van ‘template’ voor de verschillende functionaliteiten die de IPC zou moeten laten zien? Dat matchen is nl. niet zo’n makkelijke opdracht: ik zie relatief vaak een 1.0 handbak donor en dat is ver van mijn spec.
     
    Edgar Focus vindt dit leuk.
  8. Heb je dit topic al gelezen? https://forscan.org/forum/viewtopic.php?f=16&t=20516&start=10
     
  9. FocusSTL vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina