1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Even opnieuw voorstellen na lange tijd

Discussie in 'Even voorstellen' gestart door Jeffrey, 26 jun 2022.

  1. Hallo Leden,

    Jeffrey is back na een redelijk lange tijd. Uiteraard wel Ford blijven rijden maar in de vorm van een Fiesta. Nu is dan toch echt te tijd aangebroken om de Fiesta om te ruilen voor iets leukers en snellers.
    Voor de mensen die mij niet kennen, ik ben dus Jeffrey woonachtig in Eygelshoven ( Zuid-Limburg ) 38 lentes oud of jong het is maar hoe je het bekijkt, veel gebeurt in de tussentijd maar ze zeggen altijd alles gebeurt met een reden.
    Aankomende donderdag krijg ik dan eindelijk mijn nieuwe aanwinst en wordt de Fiesta gewisseld voor een mooie Ford Focus ST3 in het mooie Tangerine Scream. Na 4 weken wachten op de aflevering is het Donderdag dan eindelijk zover. In de 4 weken dat ik heb moeten wachten heb ik al het een en ander besteld voor de Focus, ook ben ik langzaam de spullen aan het verzamelen om de radio om te bouwen naar Sync 3 aangezien er nu de standaard sony radio in zit en ik toch wel het touchscreen mooier vind maar ja dat komt allemaal wel, eerst genieten van de wagen haha.
    Op de foto staat hij in mijn garage tijdens de proefrit haha.

    [​IMG]
     
    WauW*TeR, bluediamond, WPI en 4 anderen vinden dit leuk.
  2. Welkom terug en mooie kleur blijft dat toch. Ben benieuwd naar al je aanpassingen/updates.
     
    Jeffrey vindt dit leuk.
  3. Welkom Jeffrey, veel plezier met je Ford Focus ST. Gave bak!
     
    Jeffrey vindt dit leuk.
  4. Jeffrey een welgemeend hernieuwd [​IMG]

    Heel veel rijplezier en veilige kilometers toegewenst met de :st: Ga je een boel plezier van hebben :thumbup:
     
    Jeffrey vindt dit leuk.
  5. Van de buitenkant vind ik hem tot nu toe wel goed haha, interieur is ook af aangezien het een ST3 is. In principe zit alles erop en eraan buiten cruisecontrol en de Sony radio met klein scherm. Ik ben beetje bij beetje de spullen bij elkaar aan het sprokkelen om de Sony radio om te bouwen naar Sync 3, dus dat is al een update. De eerste update die komt is een middendemper delete en een K&N filter in met een filterdeksel van een RS. Zit zelf ook te denken aan een soundsymposer delete en een turbosmart Blowoff maar ik weet niet of dit zonder problemen gerealiseerd kan worden. Met blowoff's heb ik niet echt goede ervaringen zeker niet op auto's die standaard voorzien zijn van een Recirculation type en die te vervangen voor een 50/50 of open exemplaar
     
  6. Hey dankje wel, ik denk ook wel dat ik daar zeker plezier mee ga hebben. Na de proefrit had ik al zoiets van jij gaat direct mee naar huis haha. De overstap van de Fiesta ( 1.25 82pk ) naar de focus is al een hele stap met de pk's, maar de ruimte en luxe die ik er ook voor terug krijg heerlijk. Kan ik hem op het werk langs de RS zetten van mijn collega haha
     
    Iodokus vindt dit leuk.
  7. Dankje wel, ben ook blij met de keuze alleen de zoektocht naar de kleur was wat moeilijker maar op de een of andere manier liep ik per toeval tegen deze aan gelukkig
     
  8. :welcome:Jeffrey. Toevallig de :st: die bij de Ford dealer in Heerlen te koop stond?
     
    Jeffrey vindt dit leuk.
  9. Haha jij mag niet meer raden :P
     
    SjeeleBrik en Edgar Focus vinden dit leuk.
  10. Welkom terug!
     
    Jeffrey vindt dit leuk.
  11. Welkom "terug" op het forum! :clap:
     
    Jeffrey vindt dit leuk.
  12. Ik hoef niet te raden, ik weet het gewoon :baeh:
     
    Jeffrey vindt dit leuk.
  13. Haha hoe dan, ben je daar geweest dan haha.
     
  14. Welkom terug
     
    Jeffrey vindt dit leuk.
  15. Heerlijke kleur! Geniet ervan
     
    Jeffrey vindt dit leuk.
  16. Ik zit af en toe ook een beetje rond te kijken naar een ST en heb de advertentie van deze best vaak zitten bekijken. (En het was toch een beetje een gok, als ex Limburger weet ik dat Eygelshoven niet te ver van Heerlen ligt dus vandaar de aanname)
     
    Jeffrey vindt dit leuk.
  17. Haha dat is waar, ligt ongeveer 10 min rijden van Heerlen. Was het deze of de versie hiervoor aangezien deze voordat ik hem kocht net 2 weken daar stond, daarvoor stond er ook een ST in Tangerine Scream namelijk die heeft meer als 3 maanden te koop gestaan. Bij deze kwam ik toevallig uit en op het moment dat ik de proefrit ging maken was de verkoper al bezig met iemand anders haha, dus hij zei zo ja als hij bevalt dan is die van jou he, dus na de proefrit direct akkoord gegeven, alleen omdat ik mams bij me had heb ik hem maar 1 keer kort op de staart getrapt en voor de rest normaal gereden dus ben benieuwd donderdag :P
     
  18. Dankje wel, dat zal zeker gaan lukken. Ben al een tijdje aan het kijken naar een ST in deze kleur alleen moeilijk te vinden of veel te veel op de teller.
     
  19. Klopt helemaal! 2,5 jaar geleden bij een vorige zoektocht bij dezelfde kleur wezen kijken. Staat hem erg goed!
    Fiets er vaak langs eentje in Utrecht. Zullen een hoop nekjes gaan draaien!
     
    Jeffrey vindt dit leuk.
  20. :welcome: terug Jeffrey
     
    Jeffrey vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina