1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

SYNC 3 systeem en kaart updates

Discussie in 'In Car Entertainment' gestart door mstuniek, 15 jun 2017.

  1. Dat wist ik niet , heb 19274 nooit gehad alleen de versies waar fords af fabriek mee zijn geleverd zoals 19200. Heb nu ook 20021. Zal het eens testen
     
  2. Ik heb sinds SYNC 3.4 ook last van USB problemen. Ik had het bij build 19101, 19200 en nu bij 20021. Ik heb juist het idee dat het bij 19200 erger was. BijSYNC 3.3 had ik nergens last van.


    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
     
  3. Ik heb van alles geprobeerd maar het maakt geen verschil welke instelling ik ook verander. Ik heb het idee dat alles al goed staat.

    [​IMG]

    Niemand anders hier last van? Ik heb wel de B&O optie.


    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
     
  4. Ligt het niet aan die HD radio optie die disabled is ?
     
    rborst vindt dit leuk.
  5. Nee, ook al geprobeerd. Jij hebt toch ook de B&O optie?


    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
     
  6. Zet de klimaat knop eens uit. En kijk dan of de dsp weer terug is?
     
  7. Ook met de klimaat knop uit heb ik de DSP instellingen niet. Mijn collega draait nog op SYNC 3.3 en heeft hetzelfde probleem. Het is gekomen nadat we de heated seats en heated wheel op het beginscherm hebben aan gezet. Maar het vreemde is zodra ik dat weer uit zet blijft de DSP setting weg.

    Als ik bijvoorbeeld de Lincoln thema kies dan heb ik onder geluid instellingen de mogelijkheid om iets met THX in te stellen, uiteindelijk werkt dit niet omdat dit niet in mijn auto zit.

    Moet toch ergens aan kunnen geven dat DSP aan/uit gezet kan worden.


    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
     
  8. Ik denk dat je weer terug moet naar je originele ASbuilt configuratie, dus echt weer terug naar de basis zoals ie was (en dan bedoel ik dus de codeblocks èn de opties zoals ze hierboven staan).

    Ik heb overigens wel probleemloos de heated seats en steering wheel toegevoegd (via https://fordcom.de/en/sync3-heated-seats-wheel/ ) , maar ik heb dus NIET de knop klimaat toegevoegd.
     
    rborst vindt dit leuk.
  9. Ok, ik heb nog een backup van voor dat ik iets heb aangepast via FORscan, deze is wel gemaakt met SYNC 3.3, kan ik deze terug zetten?

    Als ik de APIM (ASBUILT) waardes terug heb gezet naar default moet ik dan ook nog de instellingen onder APIM terug zetten?


    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
     
  10. rborst vindt dit leuk.
  11. Als je een backup had van toen het wel werkte kan je die terug zetten.

    Ik gebruik voor mezelf ook altijd mijn bestaande backup.

    De “fout” zit in die 7D01- reeks
     
    rborst vindt dit leuk.
  12. Ok, als het niet lukt dat zet ik m’n backup terug en test het dan... dank!


    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
     
  13. Vraagje, heb sync 3.3 build 19052 met F7 . Eigenlijk wil ik het liefst alleen een F9 kaartje om weer up to date te zijn, hoef niet perse naar sync 3.4. Heb bestanden voor F9 van de Duitse mustangsite gedownload maar begrijp niet goed wat ik verder moet doen. Hoe krijg ik die op mijn Sync 3 en dan nog liefst werkend?
     
  14. Vandaag 2x getest: geen probleem ondervonden...
     
  15. Ja, maar heb nog niks gedaan met de climate op het scherm.
    Ik kan m'n APIM module niet vinden met FORScan, behalve als ik de accukabels los haal, daarna kan ik voor heel even uitlezen, irritant wel
     
    rborst vindt dit leuk.
  16. Ik ben nogal van het upgraden. Ik kom van sync 3.0 af en zit nu op de laatste sync 3.4 met de f9 kaarten.

    Ik werk in Amsterdam en er zijn wel 5 routes om op mijn werk te komen.
    Google maps weet precies waar de files staan. Dit scheelt zo 5 a 10 minuten per rit.

    De navigatie van ford weet dit uiteraard niet. Af en toe is er nog wel wat traffic info, maar alleen als ik de Ford pass op mijn telefoon actief heb.

    De f9 kaarten zijn ook niet up too date. De nieuwe oprit Hilversum A27 die er al 2 jaar ligt zit nog steeds niet in de laatste kaart.

    Verstuurd vanaf mijn POCOPHONE F1 met Tapatalk
     
  17. Ik heb precies hetzelfde. Ik heb ooit een profiel van @paddo gekregen die ik dan inlees, zo kan ik bij al mijn modules.


    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
     
  18. Ik heb een profiel gemaakt op het moment dat ik hem wel uit kon lezen maar kan me herinneren dat ik er later met dat profiel ook gewoon niet in kom.

    Heb voor de zekerheid een andere kabel besteld (OBDLink EX FORScan OBD Adapter), ik gebruik nu een ELS27 v3, maar beide hebben bijna dezelfde specs en chip dus geen het weinig kans van slagen :)

    Mag ik het eens proberen met die van jou anders ?

    Thnx alvast!
     
  19. Daarom navigeer ik altijd via de smartphone idd, kaarten van auto's die je moet schrijven naar de auto lopen altijd achter, was destijds bij Audi niet anders
     

Deel Deze Pagina