1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Gasveren achterklep

Discussie in 'Interieur' gestart door Rob Holthuijsen, 10 dec 2018.

  1. Wie weet of een RS andere gasveren voor de kofferklep heeft dan een ST of andere focus? Iemand die dit kan uitvinden ergens? Als ik via bijv porza kijk komen daar voor de RS en ST dezelfde uit. Reden van de vraag is omdat ik het idee heb dat de gasveren van de ST te "slap" zijn nu ik de RS spoiler er op heb.
     
  2. Ik denk dat de gasveren van jouw achterklep gewoon op zijn, want alle Focussen hebben dezelfde gasveren met 530N uitwerpkracht.
     
    Rob Holthuijsen vindt dit leuk.
  3. Na 3 jaar al?
     
  4. Dat zou kunnen, maar misschien is het gewoon de kou.
     
    Rob Holthuijsen vindt dit leuk.
  5. Het is de kou ook hoor. Maar ik ben het met je eens. Op mijn wagon al eens de gasveren vervangen. Ook gekeken naar krachtigere veren, maar niet gevonden....
    Maar nu met de kou alsnog dat hij niet heel veel zin heeft. Ik heb ook geluidsisolatiemateriaal geplaatst in de achterklep. Daardoor wordt hij ook zwaarder.
    Als je ooit nog ergens iets vindt mbt sterkere veren (voor een wagon dan) geef me dan een PM, dan ga ik daar direct naar kijken ;-)
     
    Rob Holthuijsen vindt dit leuk.
  6. #7 McGyver, 13 dec 2018
    Laatst bewerkt: 13 dec 2018
  7. Heb hier nu ook last van, moet de klep echt helpen
     
    Rob Holthuijsen vindt dit leuk.
  8. Ik denk dat het een algemeen probleem is. Die van mij zijn ook zwak.
    En mijn vrouw geeft de klep dan soms ook nog een slinger na, waardoor ik soms vrees voor mijn trommelvliezen en vullingen.
     
    Arjanbrussee en Rob Holthuijsen vinden dit leuk.
  9. Het moet natuurlijk wel goed dicht zitten :). Die van mij heeft dezelfde eigenschap. En niet alleen met de klep hoor, ook de deuren.
     
    Factory en PhoenixNLx vinden dit leuk.
  10. Je hoeft de klep van de Wagon zeker niet te helpen. Gewoon 20 cm van boven loslaten, valt hij er vanzelf in. Zelfde geldt voor de deuren.. die hebben niet zoveel kracht nodig om dicht te vallen, maar ze worden behoorlijk hard dichtgetrokken soms en dan klikt het ook best wel hard....
     
  11. Vertel dat de vrouw maar. Ik moet ze er altijd op attenderen dat het niet zo hard hoeft. Maar goed, valt me nog mee dat de klep inmiddels niet aan de binnenkant zit :)
     
    Factory vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina