1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Zonneband met club design

Discussie in 'Tips & Suggesties' gestart door Lucas17, 31 jul 2020.

 1. Hoi allen

  Ik zit er aan te denken om een zonneband op de auto te plaatsen of laten plaatsen. Nu vind ik een standaard kleur of zwart niet echt iets voor mij. Ook ben ik niet zo van de kleine decals van clubs of merken op de auto. Maar het leek me wel gaaf om een design op de zonneband te hebben. Ik weet niet of het mogelijk een idee is voor een club artikel of dat er creatievelingen zijn die een design willen maken? Ik ben zelf helaas niet zo artistiek begaafd.
  Mijn mening daarbij is wel dat mocht het bijvoorbeeld alleen bij templates/designs blijven dat onze leiders aan geven welke zij representatief vinden voor de club. Als er iets van de club op de auto komt moet de club er ook wel achter staan zegmaar.
   
  Sjaak92 en Thieske vinden dit leuk.
 2. Grappig idee.. zelf denk ik dat er weinig animo voor is.
  Maar meestal is het aan de binnenkant de gewone zwarte zonneband en op de buitenkant de andere sticker.. dus je zou evt kunnen vragen aan het sticker bedrijf of zij dat zouden willen doen..
   

Deel Deze Pagina