1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Wordt dit het nieuwe gezicht van de volgende Ford Family generatie

Discussie in 'Ford & Focus nieuws' gestart door Focusmania.com, 21 feb 2021.

 1. Een Fiesta met Mach-E neus, die gebouwd zal worden in een getransformeerde fabriek in Keulen?

  Lees meer op: www.focusmania.com

  [​IMG]
   
 2. Hmmm, niet echt fraai.
  Als het deel waar het Ford logo op geplakt zit nu eens zwart was, dan had ik het al een stuk mooier gevonden. Wat agressiever zeg maar.
   
  meeder vindt dit leuk.
 3. Dat wordt dus dat middenstuk wrappen.
   
  Rob M vindt dit leuk.
 4. Of plaatst er een (nep)grill voor dan lijkt het nog ergens op.
   
  Rob M vindt dit leuk.
 5. Niet verrassend dat de neusen weer dicht gaan. Het is algemeen bekend dat bumper dat geen gril heeft beter voor de luchtweerstand is. Met gevolg dat het minder energie kost om op snelheid te blijven. wat direct resulteert in meer km's rijden per lading.

  @Rob M
  liever de hele auto in het zwart of dergelijke neutrale kleuren. Dit is voor mij een focus rs kleur. springt er teveel uit
  daarnaast met zwarte nose cone, heeft het de stijl van model s uit 2012, beetje verouderd om die style over te nemen.

  Dus ja alleen de kleur is minder.
  rest ben ik wel benieuwd of ze omkeerbare airco gebruiken of normale airco.
  Omgekeerde airco is efficiƫnter om de interieur te verwarmen dan een electrische verwarming ellement (PTC)

  200pk Is meer dan genoeg voor de auto. 250-300km kunnen rijden is beetje te laag. Echter voor nl dagelijks verkeer huis naar werk en terug. is het goed genoeg, mits je beide plekken langzaam kan bij laden.
  Dat samen met fastcharge van 30min 80% vol. Blijven de enigste nadelen aan ev auto's.
   
 6. Ik vind het ook geen fantastische uitstraling geven. Niet gewend van Ford.
   
 7. Eerst maar eens zien hoe het er in het echt uit gaat zien op andere auto's dan de Mach-E.
   
 8. Zo op het eerste gezicht vind ik het een geslaagde eerste stap richting de EV voor toekomst kleinere modellen en er blijft genoeg over voor uiterlijke tuning/verfraaiing om er iets persoonlijks van te maken.

  Over smaak valt niet te twisten, maar ik weet zeker dat na een hoop commotie over het uiterlijk en het feit dat EV het nieuwe rijden gaat worden, ook deze Ford na een aantal jaar weer volledig geaccepteerd zal zijn.
  Mensen die daar aan twijfelen wil ik er op attenderen dat bij de komst van de Focus MK2 hele groepen riepen dat ze het Ford Focus platform zouden verlaten. "Welke malloot bij Ford had het in zijn hoofd gehaald de unieke vormgeving van de Focus MK1 overboord te gooien?" De komst van de Focus MK3 bracht een nog veel groter leger van boe roepers op de been en ook de huidige generatie Focus MK4 kon niet rekenen op veel hulde en gejuich.

  Ik zou zeggen kijk even over de schouder naar het verleden en zie hoe de status van de MK2 terecht is opgehemeld en hoe de MK3 en de MK4 toch een oprecht voetstuk hebben bereikt.
  Ga er maar eens aanstaan iets te bouwen waar iedereen gecharmeerd van is. Al helemaal als, met name de Europese overheden, je het vuur na aan de schenen legt met hun almaar groter wordende drang naar het elektrisch rijden.

  Ik ben benieuwd wat we de komende jaren nog meer te zien gaan krijgen. Voor nu zeg ik "goed gedaan jochie" :thumbup:
   
  gerardTDCI vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina