1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Verlichting make-up spiegeltje (zonneklep)

Discussie in 'Interieur' gestart door Rico00, 31 okt 2019.

 1. Dat durf ik niet te zeggen. Ik heb hem er zelf nooit uit hoeven halen. Dit stond geschreven op een Amerikaans ST forum. Maar een verdere uitleg stond er niet bij.
   
 2. Voor wie dit nog interessant vindt:
  Eindelijk weer even tijd gehad, ondertussen ook de spudgers binnen gekregen van tante Ali uit China.
  Dus ik ben een stapje verder, maar toch nog niks opgeschoten.... :nocheer:

  Inderdaad kan de hele unit uit de klep, en dan zie je de fitting van het lampje ook. Gewoon een steeklampje, denk 3 watt. Alleen zit het lampje achter dat stukje blik (heet dat niet een reflector?) en dat is niet gemaakt om te kunnen demonteren zonder schade. Het is er natuurlijk wel uit te krijgen en weer terug te lijmen, maar dat idee bewaar ik nog ff tot ik echt 'wanhopig' ben. Ik kan me niet voorstellen dat het niet demontabel ontworpen is, dus ik zie vast nog iets over het hoofd.
  Het glaasje aan de voorkant eruit halen lijkt ook echt geen optie. De ruimte om er iets tussen te steken is praktisch nul, het witte kunststof waar het glaasje in zit geeft ook totaal niet mee, en zelfs het glaasje eruit proberen te drukken vanaf de achterkant (langs het blik) is niet gelukt.

  Misschien moet ik het eens bij de dealer gaan vragen.... en anders maar gewoon dat stukje blik eruit halen en weer terug lijmen / smelten.

  [​IMG]
   
 3. Tsjongejonge. Dat zoiets simpels zo moeilijk is...
   
 4. Pff, wat een gedoe.. dat zou betekenen dat als je lampje kapot zou zijn van je make-up spiegel dat je je hele zonneklep moet vervangen. Lijkt me een tikkie overkill
   
 5. Tsja, ik vind het ook nogal vreemd. Het gekke is, dat het middelste deel (waar het spiegeltje achter zit) wel zo gemaakt lijkt te zijn dat je het er makkelijk uit- en in kan klikken; zoals je op de foto een beetje kunt zien.
  Maar het metalen plaatje waar het lampje achter zit, is op alle vier de hoeken ingeklemd door omgevouwen/gesmolten plastic. ....terwijl dat juist het deel is waar je soms nog bij moet kunnen om het lampje te vervangen.

  Ik moet zeggen dat ik het bij die Amerikaanse uitvoering, waar je wel makkelijk van de voorkant het lampje kan vervangen, er ook wel een stuk lelijker uit vind zien. Qua afwerking is dit dus wel een pluspunt... ;)

  Maar ondertussen ben ik hier alweer veel te lang mee bezig en ben ik er wat dat betreft wel een beetje klaar mee.... dus ik denk dat ik het binnenkort toch maar gewoon rigoureus ga aanpakken, om er vanaf te zijn.
   

Deel Deze Pagina