1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Uwbuurman met z'n BMW's, veel nieuwe foto's vanaf pag 131

Discussie in 'Mijn auto' gestart door uwbuurman, 12 jan 2010.

 1. Ah, ik weet nog een supermooie alpina b6 2.8 te koop. Wel gaaf! Plaatje van je 320/6?
   
  David85 en Edgarcmax vinden dit leuk.
 2. Zijn meerdere plaatjes van maar helaas op dit moment nog geen plaatje om trots op te zijn. Maar dat gaat zeker komen!!
   
 3. en zijn er alweer updates over de BMW? :kwijl:
   
  uwbuurman vindt dit leuk.
 4. Helaas. Misschien over een maand of 2. Gisteravond de laatste hand gelegd aan de 325i e30 cabrio van mijn maat. Ondertussen een nieuwe stelling aan het bouwen, maandag met de 325i cabrio naar de uitlijner, beste van Nederland.

  Later komende week gaan we 5 dagen naar de Eifel met mijn cabrio, de groene.

  Als de stelling klaar is ruim ik de loods op en kan ik de e12's goed opbergen voor de winter. Inderdaad, e12 in meervoud. Ik heb een onderdelenkonijn gehaald, in het voorjaar. Uit Duitsland getrokken, veel goede delen, onderandere de deur die ik nog zocht, oem centrale vergrendeling etc. Ding is van hetzelfde jaar. Alleen geen 528i, maar een 525, wat in de basis hetzelfde m30 blok is, maar een 2.5 carburateur motor ipv 2.8 injectie. Dus aanbouwdelen zijn anders.

  Deze winter gaat de motor nogmaals uit de 323i. Derde keer in 3 jaar. Vermoeiend.

  Daarnaast hoop ik ook de motor van de e30 325iA cabrio te reviseren. Dan kom je ook klein grut aan werk tegen. Moet nog even sparen voor deze operatie haha. Als die cabrio weer klaar is, is het wel mei ofzo.

  Kortom, genoeg in het vat, maar niet in september.
   
  DJ--NeO--, R@ymond en gerardTDCI vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina