1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Trekhaak S-Line bumper

Discussie in 'Exterieur' gestart door Jens, 2 jul 2017.

 1. Hoi allemaal. Ik ben nieuw hier. Ik heb vandaag een trekhaak gemonteerd op mijn Focus ST-Line zonder bumperuitsnede, dus geen gezaag. Ik wilde graag foto's hiervan posten. Hoe voeg ik deze vanaf mijn mobiel toe? Gr.
   
 2. als je het via mobiel wilt doen is Tapatalk de makkelijkste manier
   
 3. #63 Patman, 3 aug 2020
  Laatst bewerkt: 3 aug 2020
  Frannie vindt dit leuk.
 4. collusion vindt dit leuk.
 5. Dankjewel!

  Verstuurd vanaf mijn SM-G981B met Tapatalk
   
 6. Die trekhaak heb ik ook gezien, maar ik vond hem wel erg laag uitkomen. Hij lijkt heel erg veel op de Witter trekhaak die ik heb, alleen de hals van de trekhaak kop is langer waardoor hij lager onder de bumper uitkomt.
  Jij hebt ook je contactdoos wat verder naar links zitten? Zie ik dat goed, dat hij net voorbij het lage bumperdeel uitkomt?
  Ik wil die bevestiging ook nog veranderen want nu is het wat gepiel om de stekker er goed in te krijgen omdat hij wat dieper onder de bumper ligt ( ik wilde geen uitsnede voor de stekkerdoos maken)
   
 7. De trekhaakdoos komt inderdaad iets verder links eronder uit. Deze is ook wegklapbaar. Je ziet er niks van als je hem wegklapt. Verdwijnt volledig achter de bumper. Met het naar beneden klappen komt hij er ook rechter onderuit dan de jouwe, zodat de stekker er recht in zit. Je kan hem zo ver naar beneden trekken als je wilt

  Verstuurd vanaf mijn SM-G981B met Tapatalk
   
  Steef30 vindt dit leuk.
 8. Ik dacht (weet het niet zeker) dat die Urbeni voor de Hatchback is en niet voor een station
   
 9. Hi allemaal,
  Ik heb een Focus Wagon ST line (bouwjaar 02-2018, dus ala modeljaar 2017). Nu heb ik hiervoor een trekhaak alleen is de vraag, als ik niet meer dan 500KG ga trekken, moet ik dan wel of niet de extra koelventilator voor plaatsen?
   
 10. Netjes gedaan!! Heb je zelf ook de modules enzo geplaatst? Ik heb dezelfde trekhaak maar laat hem monteren bij dealer idd met originele kabelset. Maatje van me gaat hem ook zelf plaatsen maar waar in forscan maak je de aanpassingen?


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
   

Deel Deze Pagina