1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Focus 2 fase 1 Travelpilot navigatie

Discussie in 'In Car Entertainment' gestart door r.keyzer9, 11 jan 2018.

 1. Vraagje aan de geleerden, ik gebruik de navigatie niet in de ford in verband met oude kaarten. Nu heb ik een losse MKI9200 parrot in de auto zitten maar al die losse spullen niet handig. Zit te twijfelen om gelijk een dab+ radio te plaatsen. Iemand ervaring? Zag momenteel een mooie kenwood in de aanbieding dubbel din maar past dit zo of is er veel aanpassing nodig?

  Type welke ik had gezien: Kenwood DPX-7000dab

  Wellicht heeft iemand ideeen of ervaringen? Als het ding muziek speelt en bluetooth heeft vind ik het al snel prima :-)
   
 2. Lees even mee..
   
 3. extra frame en kabel ertussen voor de handbediening bij het stuur zover ik weet.
   
 4. Dit gaat inderdaad niet passen. Er moet een extra frame tussen zoals Jorino al noemt. Je hebt een kabel nodig naar ISO omdat de standaard Ford bekabeling uiteraard niet op een universele radio past. Ook werkt de stuurwielbediening niet meer. Hiervoor moet een aparte (vrij dure) kabel voor komen om dit werkend te krijgen. Verder even goed de reviews lezen over de aan te schaffen radio. Bij sommige merken zit de DAB+ module wat weg gestopt waardoor de ontvangst minder kan zijn. Of er moet een aparte ontvanger meegeleverd worden. Die moet je dan ergens wegwerken bij de A stijl bijvoorbeeld.

  EDIT: De bekabeling van de Parrot kun je proberen er voorzichtig tussenuit te halen. Tweedehands leveren deze nog wel wat op.
   

Deel Deze Pagina