1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

tpms sensoren

Discussie in 'Velgen, banden & ophanging' gestart door willempd0sem, 18 okt 2016.

 1. Wat los snijden?
   
 2. Heb ze hier liggen voor 100 euro de set. Excl. montage
   
 3. Ik heb vandaag een paar (16 inch 215/55/16) tweedehands originele Ford lichtmetalen velgen met winterbanden gekocht. Ze zien er redelijk nieuw uit. Is het mogelijk om vanaf de buitenzijde te zien of er TPMS sensoren aanwezig zijn? Zo niet, hoe kom ik er dan achter? Ik kan natuurlijk altijd tot te winter wachten en kijken hoe het systeem reageert. Ik wil dit echter voor zijn door het nu te controleren.
   
 4. Als een rubber ventiel een tpms ventiel heeft dan heeft hij ongeveer 1cm onder het dopje een ribbel zitten. Een gewoon ventiel heeft dit niet.
   
 5. Bedankt, ik zal eens gaan voelen of er een ribbel op het ventiel zit.
   
 6. Helaas, ventiel loopt na 1 cm onder het dopje gewoon taps naar de velg. Moet ik komende winter toch aan de nieuwe sensoren. Heb namelijk een Focus 3 uit juni 2016 met als het goed is TPMS.
   
 7. iemand nog een setje tpms sensoren te koop voor mijn ford focus 2016?
  part number: 1862980
   
 8. Ik heb nog tmps sensoren liggen! 75 euro!
   
 9. Geprobeerd en helaas werkt dat niet op mijn focus
   
 10. in het filmpje heeft de eigenaar al de sensoren aangemeld op de auto. enige wat hij doet is de sensor op specifiek locatie aanmelden. bijvoorbeeld heeft winter en zomerset en op deze manier laat je de auto naar de 4 andere sensoren kijken.

  je zal nieuwe tpms sensor altijd met diagnose laptop moeten inleren, dit gebeurt met tool wat op de dashboard ligt. daar meet hij de code van de tpms sensor en voert deze later handmatig in systeem.

  alleen dds systeem hoef je niks in te leren, je reset het systeem en na aantal km kent de abs computer je banden. als deze rotatiesnelheid veel verandert zal je melding van lage bandenspanning krijgen. is minder precies en minder nauwkeurig maar functioneert behoorlijk goed
   
 11. Oké fijn dat je het hebt geprobeerd weten we ook weer .
  Dat het noet werkt .
   
 12. Kan je ook 1 sensor kopen voor een Focus uit 2013. Bij mij is er 1 stuk gegaan. Gr Cees
   
 13. ik heb wel losse sensoren te koop, 25 euro per stuk, orgineel Ford.
   
  Thieske vindt dit leuk.
 14. Vandertuin moet ik deze sensor in leren
   
 15. Als je ze bij de dealer op chassisnr besteld niet.
   

Deel Deze Pagina