1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Topsnelheid !!!

Discussie in 'Performance' gestart door Leon Focus, 20 mei 2019.

 1. Ik heb een mk3 1.6 116pk gehad die was gechipt naar 140pk en 340nm . Daar heb ik 205 mee gereden . Ook een hele fijne auto .
   
 2. Dat was een diesel trouwens .
   
 3. Vandaag 189kmph volgens flitsmeister

  Dit was met 4 man in de auto. Zat nog genoeg in volgens mij. Maar moest helaas afremmen van de vrouw :oops:
   
 4. Zonet exact 230km/u op de kilometerteller zien staan het liep nog heel langzaam op maar daar was geen ruimte meer voor. En vrouwlief? die vindt het allemaal prima....:friends:
   
  gerardTDCI vindt dit leuk.
 5. Wat de top van mijn Oude Dame is weet ik niet, maar heb er weleens 170km/h mee gereden. En dan stuurt het trouwens ook nog wel heel behoorlijk. Mijn klassieker, een NSU ro80 van 1973 snort vrolijk naar de 185. Het mooie van een wankel is dat hoe meer toeren, hoe stiller hij word, maar oh oh dat brandstofverbruik.....tikt wel lekker aan met de punten trouwens.
   
 6. Met de Focus 1.6 ecoboost voorzien van mountune upgrade haal ik het einde van de teller 240 km/h deze wil daarnaar niet meer verder. Heb het nog niet met gps geprobeerd wat nu de exacte snelheid is. Met de escort xr3i op teller 205 km/h daar zit nog wel meer in. Ik tank altijd 98.
   
  jking140 vindt dit leuk.
 7. In de zomer 2019 in Duitsland even kunnen doorhalen. Uiteindelijk 255 op de teller weten te behalen. :)
   
  gerardTDCI vindt dit leuk.
 8. Vorige week even de grens over geweest, 251 voor dat ik in de remmen moest. Dit is wel serieus andere koek dan de 1.6 haha
   
  Brambeer vindt dit leuk.
 9. Paar weken terug met een hele lange adem 196 gereden. Lang geleden dat ik een auto had ik die niet boven de 200 uit kwam!

  maar goed, met deze is t ook gewoon niet leuk om zo hard te rijden
   
 10. Net de top verhoogd naar 250 met de rs en nog maar zat over. Ik moet echt een keer naar Duitsland om hem eens goed open te trekken
   
  gerardTDCI vindt dit leuk.
 11. Dat kan sneller :sturen:


  :thumbs:
   
 12. Ja zeker maar dat word in Duitsland. 10 jaar geleden had het nog wel gekund snachts maar is nu zelfs dan te druk op de weg hier.
   
 13. Was ook een geintje. Snel rijden is leuk, hard rijden is een heel ander verhaal. In NL gaat dat niet aangezien je dat heel erg speelt met je roze kaartje en in Duitsland gaat het niet omdat het veel te druk is.

  Dat neemt niet weg dat ik uit eigen ervaring weet dat de top van de MK3 RS nog wel wat verder gaat dan 250, zelfs m.b.v. een GPS. :twisted:

  Uitproberen is leuk maar denk aan je eigen veiligheid en die van een ander. :thumbup:
   
 14. Veiligheid staat altijd op nr 1. Zulke dingen test je niet met anderen op de weg of in de auto. Dus het is meer dat veiligheid van anderen op nr 1 staat :dance:
  Dat is ook wel het verschil tussen een auto liefhebber en iemand die hem puur heeft voor de aandacht van anderen. De liefhebber hangt hem in de vangrail op de ring en de show off hangt hem in het publiek bij een meeting :rofl:. De mustang heeft hier wel wat naam mee gemaakt in Amerika.
  Dus speel met je auto maar doe het zo dat een ander er geen last van heeft.
  En hij moet zeker harder kunnen. Ik geloof dat sem Meijer met een abt getunde rs richting de 290 ging. En die was op 375 of 380pk getuned ongeveer. Dus nog een keer testen tot de limiter :rock:
   
  RSBülent en StephenV vinden dit leuk.
 15. wow,...serieus? met alleen de 182PK standaard software? met de 150pk haal ik net tussen de 207/210 wist niet dat er tussen de 150 en 182 PK zoveel verschil zat
   
  Brambeer vindt dit leuk.
 16. In Duitsland eens de 220 aangetikt, ik vond het wel meevallen want de brommer gaat 285, de vriendin werd wakker en toen was het uit met de pret...
   
  Brambeer vindt dit leuk.
 17. 224 op de teller aangetikt toen ik mijn :focus3: uit DLD ging halen, top zou 'maar' 217 zijn :shrug:
   
  Brambeer vindt dit leuk.
 18. Jullie weten toch wel dat dit allemaal heel gevaarlijk is? :cussing::vingertje: Foei!
   
  Eric99, gerardTDCI, M.Blaak en 1 andere persoon vinden dit leuk.
 19. sorry Ruud, zal het niet meer doen :liar:
   
  Brambeer en Ecobeast vinden dit leuk.
 20. Vanochtend 270 op de teller, 250 op gps, natuurlijk in Duitsland
   
  RSBülent en Brambeer vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina