1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Sync2

Discussie in 'In Car Entertainment' gestart door jaapd, 5 nov 2015.

 1. Je kan Flitsmeister forceren om ook geluid via het alarm kanaal te spelen. Dan komt de melding gewoon via de telefoonspeakers. In dat zelfde menu zit ook de volume instelling voor Flitsmeister meldingen
   
 2. Bij mij hoor ik flitsmeister netjes door de speaker van mijn telefoon
   
 3. die instelling heb ik nu ook maar even geactiveerd :thumbup:
  kijken wat het oplevert.

  wat voor telefoon heb jij Thijs?
  en dan neem ik aan dat de tel alleen verbonden is via BT zonder een kabel en je geen muziek streamt van je tel.
   
 4. Huawei P20 pro, maar niet te hard zeggen want misschien luisteren de chinezen mee
  Zonder muziek streamend en draadloos verbonden.
   
  gerardTDCI vindt dit leuk.
 5. Als je in de auto stapt, wordt er toch gelijk verbinding gemaakt tussen je telefoon en de auto voor o.a. handsfree bellen, Emergency Assist etc. Dit gebeurt toch via Bluetooth? Ok, als ik geen meldingen hoor via FM is de bron van de muziek via de headunit (radio) ipv streamend via Bluetooth, maar de telefoon met openstaande FlitsMeister is nog steeds gekoppeld. In deze situatie moet toch al het geluid doorgegeven worden via het gekoppelde Bluetooth apparaat, of dat nou je draadloze earbuds zijn of SYNC?
   
 6. dat lijkt mij dus ook.
  het vreemde is dat als ik soms instap en mijn telefoon automatisch verbinding maakt er ineens een melding komt dat er een bericht is.....en als ik dan op luisteren druk gaat die het hele bericht voorlezen, dat zou die dan met elk bericht moeten doen toch?
   
 7. Ik vind het eerlijk gezegd echt klotewerk om dit soort dingen uit te zoeken. Heb die gasten van FM ook nog een keer gemaild en kreeg een soort standaard FAQ antwoord terug. Ze stelden voor bepaalde instellingen te veranderen. Dit heb ik niet gedaan omdat ik daarmee misschien mijn normale luistersituatie (Flitsmeister/Bluetooth) opfok. Ik heb het alleen bij de Flitsmeister/radio combinatie en die komt niet vaak voor... Grote kans, dat dit dus onopgelost blijft. Zul je net zien, heb ik later een nieuwe telefoon... werkt het wel weer perfect :D
   
  BertPa vindt dit leuk.
 8. Ik ga hier maar eens even wat lezen aangezien ik straks sync2 heb… ja ik weet het, upgraden naar sync3 is beter, maar dat komt nog :mrgreen: iemand wel tips van dàt is handig?
   
 9. Net voor het eerst aan het stoeien geweest met sync2. Alles is in het nederlands behalve de spraakbesturing. Mevrouw vraagt in het engels wat te doen en ik moet “call persoon” antwoorden. Het werkt wel gewoon. Zal de spraakmodule wel zijn neem ik aan? Is niet te wijzigen met software update? De Ford website geeft aan de mijn systeem uptodate is, maar ik lees dat er 3.10 software is, terwijl er bij mij 3.08 in zit (met een F5 kaart). Nu kwam ik wel onderstaand in het menu tegen. Betekend dit dat ik de nieuwste navigatie onbeperkt kan installeren?

  9E0EF04E-59DD-4687-86E9-9D00C3C35E9B.jpeg
   
 10. Patman vindt dit leuk.
 11. Thnx, ik zal eens kijken naar de update. Dat kaartje gaat em niet worden denk ik. Heb geen android apparaat in huis
   
 12. Software geüpdatet naar 3.10, ging perfect. Nu krijg ik alleen telkens de gesproken melding als ik in de auto stap; “Telefoon is nu gekoppelt met sync, emergancy staat uit” zoiets. Kan ik deze melding ergens uitschakelen?
   
 13. volgens mij had ik dat ook, ik heb toen emergency assistant aan gezet.
   
  Patman vindt dit leuk.
 14. Ik heb em ingeschakeld. Lijken zometeen als ik weer ga rijden wat er gebeurt
   
 15. De melding is inderdaad niet meer teug gekomen.

  Nu een andere vraag;

  Als ik via de radio naar zenders zoek, krijg ik ook Qmusic nonstop te zien en horen. Ik dacht dat deze alleen via dab was te beluisteren in de auto? In het rijtje zie ik alleen AM, FM, geen dab. Rara of hoort dit?
   
  gerardTDCI vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina