1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Sync2

Discussie in 'In Car Entertainment' gestart door jaapd, 5 nov 2015.

 1. nee... de key moet je opnieuw aanmaken met een android tooltje, deze is namelijk gekoppeld aan het serienummer van de SD kaart. Een aantal posts terug staat dat uitgelegd.
   
 2. #862 MAMBA, 11 mrt 2018
  Laatst bewerkt: 11 mrt 2018
  Interessant topic, veel gelezen maar welke link moet ik nu hebben om voor mijn focus mk3 (de sync 1 denk ik) te updaten?
   
 3. Is er inmiddels al wel een F6 download met de DUN folder van F6 erin?
   
 4. Sync 1 gaat op een heel andere manier omdat je daar de CID van de SD kaart aan moet passen. Sync 1 is zonder touchscreen.
   
 5. Nog niet gezien helaas. Maar de DUN map van F5 werkt gewoon prima. Nog geen gekke dingen gevonden.
   
 6. heb een F3 kaart dus dan is het wel al sterk verouderd. heb een nieuwe SD kaart gekocht. kan alleen op geen enkele manier het serial number achterhalen? heb geen telefoon of tablet waar n SD in kan. en via n emulator op windows krijg ik het ook niet voor elkaar. iemand die nog tips heeft om het onder windows zichtbaar te krijgen. heb het ook al geprobeerd via de verborgen mappen info maar daar staat het niet in.
   
 7. Je moet een 34 of 64 GB mico sd kopen met adapter, met een android apparaat de juiste SdCar.key file genereren en dan de gegevens van de F6 kaart er op zetten. De gegevens van de F6 zijn iets te veel voor een 34 GB, maar als je wat dingen weg laat zoals taalbestanden van landen die je niet nodig hebt, dan past het er op. De gegevens van de F6 kaart zijn hier en daar te downloaden. Jouw oude F3 kaart kan je niet kraken, die is hardware-protected.
   
 8. Ja zover was ik al. Er is echter ook een windows tool om die key file te maken. Hier heb je echter wel de serial voor nodig. En deze kan ik dus niet via sd insight (android appje) achterhalen omdat ik geen sd kwijt kan in mn telefoons
   
 9. Niet even een familielid of buren met een Android telefoon of tablet met microsd kaart slot?

  Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
   
 10. Ja ga vanavond eens even op pad.
   
 11. Even een bootable USB stickje maken met Ubuntu Linux en daarmee het serienummer achterhalen?
   
 12. Heb ik aan gedacht. Maar linux heb ik een gruwelijke hekel aan en gezworen nooit meer vrijwillig te gebruiken. Dus dat is echt een last resort optie.
   
 13. ik heb het serie nummer inmiddels, alleen heb ik nu nog de fordgenkey.exe nodig. iemand die mij deze toe zou kunnen mailen?
   
 14. Heb je het vast al heel erg lang niet meer bekeken, een jaar of 10 ofzo ;)
   
 15. kan goed kloppen haha. las een paar pagina's terug dat jij het F5 DUN bestand hebt. zou je mij die toe kunnen sturen? en heb je evt ook die fordgenkey.exe?
   
 16. Als je mij een pb stuurt met je mailadres moet dat te regelen zijn.
   
 17. Pm verstuurd!
   
 18. ik heb momenteel alle 174 files gedownload. nu nog de vraag hoe hoor ik alles in de map te zetten? moet ik alles gewoon als rar in een map zetten? moet ik zelf een mappenstructuur aanmaken? heb een aantal mappen van 2GB en heel veel van 1200mb oid.
   
 19. Hmm, ik heb alle bestanden gedownload in één map en daarna in één keer uitgepakt. Dan krijg je de juiste map structuur.
   
 20. Kan je wel even screenshot sturen hoe t dr bij mij uit ziet?
   

Deel Deze Pagina