MEER VERMOGEN EN MEER RIJPLEZIER!

Focusclub.nl is een partnerschap met EQ Performance aangegaan!

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

SYNC 3

Discussie in 'In Car Entertainment' gestart door mstuniek, 15 jun 2017.

 1. Na de update naar 20282 was ik ook de klimaat knop kwijt (had origineel niet de klimaat knop)
  Ik heb de klimaatknop in 20282 teruggekregen door met Forscan de optie CLIMATE CONTROL TYPE van manual naar automatic zetten
  Tevens moet CLIMATE DOMAIN op aan staan
   
 2. oke,toevallig ook de stoel en stuurverwarming in het scherm aan staan?
   
 3. Ja, ook ik had deze al in het scherm staan bij de vorige versie en dit is na de update gewoon blijven staan in het home scherm
   
 4. #4085 MaxH, 6 jan 2021
  Laatst bewerkt: 6 jan 2021
  Wanneer je Autodetect houdt/selecteert zal er een downgrade plaatsvinden omdat je ook de kaarten selecteert. Die downgrade is even nodig omdat er anders niet geheugenruimte is voor de installatie. Zie het overzicht onderaan de pagina. The different "Install... | Cyanlabs Docs.
   
 5. Beste Ford liefhebbers,

  Ik heb sinds 29december een Ford Kuga 2018. Ik heb maandag 03-01 gekeken op de ford site of ik een update heb voor mijn SYNC3 systeem. Deze is er. De besturingssoftware gedownload, geinstalleerd in de auto, logfile geupdate naar Ford en vervolgens vele pogingen ondernomen voor de navigatiesoftware 25,5GB. Deze download lukt het....zelfs 9uur snachts laten draaien. Het lijkt er opdat deze telkens ergens blijft hangen en steeds herhaalt. Wat kan ik doen??
   
 6. Oke,duidelijk antwoord
   
 7. Hallo allemaal,

  ik ben nieuw hier en kom uit België. Rij sinds een jaar met een focus. Heel tevreden over... tot er een automatische update kwam van sync. Mijn zenderlogo’s waren weg... flitspaalaankondiging weg ... Alle instellingen heb ik terug aangevinkt maar dat hielp niet. Ik ben zelf een echte leek op het gebied van software toestanden, dus ik naar de dealer. Die zegt dat echter alles in orde is. Maar ik ben niet tevreden want ik krijg niet op mijn scherm wat ik toen zo leuk vond als ik hem kocht.
  is er iemand die van stap 1 kan uitleggen hoe ik eraan moet beginnen , of is er iemand waar ik naartoe mag rijden uit België die dat voor mij kan oplossen. ( met betaling natuurlijk)
  Vriendelijke groeten,
  Veronic
   
 8. @Vickske
  Welke type focus, mk3 mk4 mk3.5??
  Welke versie staat er nu op, dit kun je via de menu settings vinden. Iets van 3.4 is versie, stuk eronder staat build nr.
  Dan pas kunnen we je echt verder helpen.
  3.4.200??? of zoiets is de laatste versie.

  Als je flitspaaldetectie niet meer hebt, kan komen ivm dat tegenwoordig in frankrijk niet mag, geen idee of dit dan daar ook direct in meegenomen is.
  Zenderlogo kan je keer een factory reset uitvoeren wat wel eens wil werken
  Bii mij heb ik dat nog nooit gehad
   
 9. Bij mij ook nooit gehad. Maar vanaf 3.4.20196 kwamen ze spontaan in beeld.:D
   
 10. @Vickske
  Als je op instellingen, algemeen, informatie sync drukt zie je versie en buildnr.
  Bovenste 2 regels staat het
   
 11. Hoi, ik heb de f9 kaarten van september gedownload via een Duitse site kan ik dit probleemloos installeren op een 2020 Ford met sync3.4?
  Ik wil niet mijn systeem bricken
  of moet ik nog ergens anders aandenken?
  alvast bedankt
   
 12. Als het de juiste kaarten voor je 3.4 systeem zijn wel
   
  arie70 vindt dit leuk.
 13. Oke top bedankt
   
  richard b vindt dit leuk.
 14.  
 15. Hallo, ik heb sinds kort de sync upgrade gedaan van sync 2 naar sync 3. Nu is mijn huidige versie 3.2 en ik wil graag naar 3.4. Ik heb al verschillende keren via cyanlabs proberen te downloaden, maar hij wilt het maar niet doen. Ik wil hem update naar de 19101 versie of raden jullie andere aan. De foutcode die ik nu krijg is deze: 0-707-703-777 weet iemand wat dat is? Verder zie ik een bericht over de Duitse website misschien moet ik het via daar eens proberen wie heeft daar ervaring mee? En anders wie heeft er toevallig een update liggen en kan die delen met mij? Thanks!
   
 16. #4097 MaxH, 17 jan 2021 om 11:38
  Laatst bewerkt: 17 jan 2021 om 16:08
  Bij het downloaden van Cyanlabs moet je bij opties op Behouden klikken en ondanks de waarschuwing Toch behouden. Het is een 'false positive' van sommige antivirussoftware. Dit wordt bij de volgende update aangepast.
   
 17. Ik heb een masterreset gedaan want de voicecontrol werkte niet goed.
  Dat werkt nu weer echter nu doet de Fordpass app het niet goed meer. Hij haalt geen data vanuit de auto. Dus bandenspanning tankinhoud enz. komt niet meer in beeld. App al verwijderd en opnieuw geïnstalleerd, voertuig verwijderd en opnieuw toegevoegd, maar geen resultaat.
  Iemand een idee hoe dit op te lossen is?
  Een of andere instelling wellicht?
   

Deel Deze Pagina