1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

SYNC 3

Discussie in 'In Car Entertainment' gestart door mstuniek, 15 jun 2017.

 1. De lengte is 13 karakters.
   
 2. Met mijn Kuga precies hetzelfde probleem. Er blijft een update staan voor Sync van 883 mb :shrug:
   
 3. Kijk. Mag max 10 zijn....(schijnbaar)
   
 4. Hebben meer mensen het probleem dat de spraakcommando's van de navigatie het niet meer doen na de update?

  Als je een lijst opvraagt van beschikbare commando's dan staat navigatie er geheel niet meer tussen...
   
 5. Ok dat zou dus het probleem kunnen zijn, anno 2020 hebben vele mensen een lange beveiligingssleutel dus een beetje slordig van Ford. Maar dat neemt niet weg dat via mijn telefoon op hotspot gezet met minder dan 10 tekens wel verbinding maakt maar niks binnen krijgt. Wat Ford allemaal aan het uitspoken is weet ik niet meer.
   
 6. Ik heb dit al een keer eerder gevraagd maar ik kom er echt niet uit.

  - Ik heb een Ford Focus ST-Line MK4 uit 2019
  - Ik heb een android telefoon

  het lukt me gewoon niet om apps op het scherm van Sync te krijgen. Ik heb alles geprobeerd. Android Auto downloaden (is niet via een officiele app te downloaden in Nederland dus ik doe het via een apk)
  USB kabel aansluiten naast de sigarettenaansteker

  en dan ga ik naar het scherm "zoeken naar apps" maar dan vindt die niks. Ik wil gewoon flitsmeister of whatsapp of youtube ofzo erop hebben maar ik snap echt niet wat ik precies fout doe.

  Kan iemand het stap bij stap uitleggen?
   
 7. Of moet je eerst ook nog een ford app downloaden en op je telefoon zetten voor het uberhaupt kan?
   
 8. Ik heb Android Auto wel op mijn telefoon staan (standaard), maar ik gebruik het niet. Kan hier dus niets zinnigs over zeggen.

  Verstuurd vanaf mijn SM-N960F met Tapatalk
   
 9. In het instellingen menu op je sync moet je het ook aanzetten, even zoeken waar precies.
   
 10. Ok, heb geen login en als ik wil aanmaken dan moet ik kvk en zo opgeven...
   
 11. Heb vandaag de kaart update op mijn Sync3 gezet. Hiervoor heb ik het zip bestand van Patman_66 gebruikt (zie bericht #3671), hartelijk dank dus daarvoor. Dit uitgepakt op een 64Gb stick (want is toch behoorlijk groot als het uitgepakt is!). Al eerder via de Ford site de systeemupdate naar 20136 ontvangen en geïnstalleerd. Zoals eerder gemeld kwam er toen geen update-info meer over nieuwe kaarten dus toen maar via het bestand van Patman gedaan.
  Uurtje rond gereden en installatie is goed verlopen. Hele procedure werd afgewerkt en systeem was na iets meer dan een uur helemaal klaar incl herstart. Enig vreemde was dat toen ik de stick er niet gelijk uittrok na de melding dat het gereed was (ik moest ook nog op het verkeer letten ;-)) de melding systeemsoftware wordt bijgewerkt opnieuw verscheen, waardoor het leek of het proces opnieuw begon. Toen ik de stick er uittrok kwam een melding dat het mislukt was, maar later toen ik de auto geparkeerd had en de "sleutelprocedure" had uitgevoerd bleek toch dat de kaarten op F9 stonden en alles goed was verlopen. Beetje verwarrend wel, maar eind goed, al goed.
   
 12. Bij mij werkte de zoekfunctie van de usb stick niet meer na de update. Nu gracenotes uitgezet en het werkt weer.
  Ook gelijk mijn android-auto getest.
  Ik moest me opnieuw aanmelden maar het werkt wel gewoon gelukkig.
  Whatsapp voorlezen klinkt nu ook beter, nog wel met fors engels accent maar lijkt beter te verstaan.
   
 13. Apps zoals YouTube doen het niet in je Ford. Alleen fordpass en Android auto krijg je werkend.

  Verstuurd vanaf mijn M2002J9G met Tapatalk
   
 14. Voor mijn Wi-Fi netwerken 23 karakters en geen enkel probleem. Wel ooit bemerkt dat het gebruik van spaties problemen gaf.
   
 15. De re-format tool gebruik je alleen bij een sync 3 met van origine een 3.0 versie, bij dit type is de HDD anders ingedeeld.

  Verstuurd vanaf mijn MHA-L29 met Tapatalk
   
 16. Tsjonge jonge,
  Wat een abracadabra verhalen allemaal , is voor een simpele ziel die met zijn handen werkt niet meer te volgen .....
   
  Robert-John vindt dit leuk.
 17. Ik heb in mijn Ford Focus ST Line (2019) op dit moment Sync 3.3 draaien met navigatiekaarten versie F7. Nu is er een nieuwe versie van Sync (3.4) beschikbaar, echter ik vind de grafische lay-out/de kleuren hierin echt niet mooi. Tevens ben ik met de huidige Sync 3.3 tevreden! Ik ben bang dat er geen mogelijkheid is om (door mijzelf of via de dealer):
  1. Naar Sync 3.4 te updaten met de grafische lay-out/de kleuren van Sync 3.3?
  2. Niet naar Sync 3.4 te updaten maar nog wel de navigatiekaarten naar versie F9 te updaten?
   
 18. Dat laatste kan zeker via Cyanlabs updater. Je geeft je huidige versie 3.3 op in configuratie. Daarna in de updater geef je 3.3.19052 (= de laatste versie 3.3) en de F9 kaartversie. That's all. De correcte bestanden worden gedownload.
   
  Wildman vindt dit leuk.
 19. Super, daar ga ik mij eens in verdiepen. Bedankt!

  Aangezien de auto nog onder garantie valt, vormt het gebruik van Cyanlabs dan enige problemen? Officieel is Sync 3.4 en F9 voor mijn auto al uit, maar via de Ford website kan ik helaas niet alleen de kaartenupdate (F9) installeren...
   

Deel Deze Pagina