Beste Focusrijders
Vanwege het coronavirus (COVID-19) is door de overheid besloten dat alle bijeenkomsten worden verboden tot 1 september.
Tot die tijd volgen wij de instructies van het RVIM en zullen we meetings proberen te verplaatsen naar een later tijdstip in het jaar.

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

SYNC 3

Discussie in 'In Car Entertainment' gestart door mstuniek, 15 jun 2017.

 1. #3121 Rickfocus2019, 22 mei 2020
  Laatst bewerkt: 22 mei 2020
  Ik heb ook een paar dagen deze melding gehad. Vanaf vandaag is de storing weg. Ik had de hoop op een nieuwe update maar krijg helaas de melding dat er (nog steeds) geen nieuwe update beschikbaar is. :?
   
  ritchie72 vindt dit leuk.
 2. Wanneer er een update zou zijn, had je dat hier al lang gelezen. Ruim voor de officiële uitrol.;)
   
 3. Gegroet,

  Vandaag heb ik mijn Focus bij de dealer opgehaald en uiteraard ben ik er heel gelukkig mee.

  Waar ik thuis tegenaan liep is dat ik de met mijn thuis WIFI wilde verbinden maar dat ik steeds de melding kreeg dat het verbinden niet lukt. Dit heb ik op 2.4ghz en 5ghz. Ik weet zeker dat het correcte wachtwoord heb ingetypt en het signaal is goed.

  Daarna heb ik het wachtwoord van mijn WIFI netwerk verwijderd en vreemd genoeg weet hij deze keer wel te verbinden.

  Conclusie: met wachtwoord werkt het niet en zonder wel.

  Ik heb momenteel versie 3.3 op staan. Zijn er meer die hier tegenaan gelopen zijn?
   
 4. Neen, geen probleem met verbinden via wachtwoord.
   
 5. StevendeJong vindt dit leuk.
 6. Ik kreeg bij aflevering van de auto de tip om niet met de thuis Wi-Fi te verbinden omdat je dan elke x periode (10-15 minuten dacht ik me ge herinneren) dat ie niet verbonden is een melding geeft dat de verbinding niet gevonden kan worden.

  Heb zelf overigens nog niets gedaan met een verbinding maken met de auto maar ik ga daar denk ik mijn mobiele abonnement (Vodafone Together (Extra), 200 GB p/m met vijf man) voor gebruiken via de hotspot op mijn telefoon.
   
 7. Hmm dan laat ik dat achterwegen. Misschien dat ik anders mijn telefoon van de zaak gebruik als hotspot. Daar zit geen datalimiet op. Gebruik ik die om de nieuwste software naar binnen te halen.
   
 8. Heb toch voor de grap eens deze software gedownload en uitgeprobeerd. Hij genereert 1 USB.
  Ik zit zelf op 3.3 vanuit de garage (sync uit was kapot, hebben er een nieuwe ingezet met deze versie en F8 kaarten).
  Ben nog aan het dubben of ik 3.4 erop moet zetten of moet wachten op de officiële versie. Aangezien mijn auto een 4G module heeft en ook daarmee updates krijgt.
   
 9. Dit is originele software van ford op de reformat tool na dan.
   
 10. Zojuist Sync 3 geinstalleerd in de Focus, maar helaas krijg ik een navigatiestoring. Iemand enig idee waar dit aan ligt?
   
 11. Klopt, maar wat is de reden dan dat Ford het niet uitbrengt officieel? Ik snap het niet. Ik hoor dat de felle camera bug is opgelost in 3.4, dat zou voor mij de reden zijn.
   
  richard b vindt dit leuk.
 12. had ik ook, komt waarschijnlijk omdat je gps antenne niet goed werkt/functioneert. Heb inmiddels een andere liggen en ga deze van weekend inbouwen, hopelijk weet ik dan of die melding ook opgelost is.

  misschien handig om hier je problemen te melden : https://focusclub.nl/index.php?threads/upgraden-van-sync-2-naar-sync-3-met-nieuwe-hardware.112894/

  aangezien dit een Sync3 topic is en niet echt met ombouw te maken heeft en we dan teveel off-topic gaan.
   
 13. Geen idee @Joost81 update beleid van Ford kan ik vaak niet volgen.
  Maar het is gewoon origineel en werkt ook gewoon zoals tenminste bij mij, sinds ik Sync 3 in de auto heb update ik op deze manier.
   
 14. Hoeft niet perse, ik heb laatst ook een Focus geupdate naar 20021 en toen werkte de gps ineens ook weken achter elkaar niet meer. Na een downgrade naar 19200 werkte hij wel weer. Dacht in 1e instantie ook aan de antenne.
   
 15. Wel een handig programma. Ik heb nu in ieder geval 3.4 gedownload alleen heb ik geen autoinstall bestand. Klopt dit wel? Want ik heb alleen maar een SyncMyRide map. Daarnaast vraag ik mij ook af of de bestanden echt op een USB moeten worden gezet, of is een externe harde schijf ook voldoende (zolang die maar juist geformatteerd is)?
   

Deel Deze Pagina