1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

SYNC 3

Discussie in 'In Car Entertainment' gestart door mstuniek, 15 jun 2017.

 1. Heb vandaag nieuwe focus gekregen daar staat f8 op versie 3.3 sync
   
 2. Blijft vreemd hoe de update cyclus verloopt. Ik heb ook een Focus MK4 van Oktober 2018 en nog steeds geen kaart update.

  Kan je vertellen van welke duitse site ik de f8 kaart kan halen?


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
   
 3. als je even 1 pagina terug bladert dan zie je de link staan .
   
 4. De onoverzichtelijke puzzel bedoel je
   
 5. Hoezo kan je niet lezen dan :-) staat gewoon duidelijk bij elkaar, maar ik zou zeggen zoek het volgende keer lekker zelf op.
   
 6. Top! Thanxx!


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
   
 7. Ik heb sinds een week (zo maar ineens) het probleem dat mijn Sync 3.3 spontaan op engels ingesteld wordt. Hebben meerdere mensen hier ook kast van? Niet alleen veranderd de taal, ook staan de toets geluiden weer aan (heb ik uit staan) en radio (DAB) tekst staat weer uit.


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
   
 8. Lijkt een spontane reset o.i.d.?
  Nee, (nog) geen last van gehad.

  Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS 6 met Tapatalk
   
 9. Heb ik ook al een aantal keer gehad de laatste tijd.. vermoed dat het met een (te) lege accu te maken had maar geen idee eigenlijk
   
 10. Vreemd, zal eens langs de dealer gaan.


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
   
 11. Heb ik 3x gehad. Alles in het engels en toetsgeluiden weer aan. DAB tekst is me niet opgevallen, maar zal dan ook wel.
   
 12. Eindelijk de F8 kaart kunnen installeren.
  Na een rollback naar F7 ergens begin Juli, (omdat de voice het niet meer deed en opnieuw installeren F8 maar niet wilde lukken), de moed en tijd gevonden om vanochtend de update uit te voeren.
  Al met al heeft dit zo'n beetje 1 1/2 uur in beslag genomen.
  Na de update was er geen bestandje op de usb stik voor het terugkoppelen naar het "systeem" van Ford, echter heb ik vervolgens de update optie vanuit Sync3 via een wifi verbinding aangevinkt en vervolgens kreeg ik op de update ford site de melding, dat er geen updates meer waren.

  Het blijft toch een langdurig proces, want ik heb geen idee, hoe ik de radio 1 1/2 uur aan kan laten zonder draaiende motor en dat deze niet na een tijdje spontaan wordt uitgeschakeld, dus e.e.a. met draaiende motor uitgevoerd en kreeg vervolgens wel 2 maal een melding, dat de motor werd uitgeschakeld, mits ik niet op de OK button druk.
   
 13. @charleyr , automatisch uitschakelen van de motor is uit te zetten via de instellingen.
  Dit is dan niet voor het start/stop systeem maar voor de duur dat je auto stationair kan blijven draaien.
   
  charleyr vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina