Chill and chat Eindejaarsmeeting

Voor het eerst organiseren wij een eindejaarsmeeting. Ben jij er bij?

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

SYNC 3 systeem en kaart updates

Discussie in 'In Car Entertainment' gestart door mstuniek, 15 jun 2017.

 1. Sync 3, even sparen nog …
   
 2. Heb er een liggen voor je hoor, als je zover bent :cheer:
   
  Patman vindt dit leuk.
 3. Ik had met CyanLabs m'n Sync 3 naar 3.4.21265 bijgewerkt. Nu wilde ik een Interrogator USB disk maken, maar dat werkt niet want ik krijg een HTTP 409 foutmelding wanneer Syn3 Updater een file probeert te downloaden. Dat schijnt volgens het forum hier mee te maken te hebben: "Currently, whether intentionally or not Ford have disabled public access to their IVSU's this means Syn3 Updater and our Manual Methods will not work."
  Heeft iemand dit bestand, en kan dat met mij worden gedeeld: GB5T-14G386-AD_1606255780000.TAR.GZ.
   
 4. Klopt Ford heeft een aantal servers waar problemen mee zijn want sommige werken nog wel waar je kan downloaden,
  UPDATE: It appears to only be affecting certain files including official download links, this likely means it’s not intentional and some configuration issue or something.

  Currently, whether intentionally or not Ford have disabled public access to their IVSU’s this means Syn3 Updater and our Manual Methods will not work.
   
 5. Ford servers weer up and running :clap:
   
  richard b en Heusinkveldb vinden dit leuk.
 6. Hallo allemaal,

  Weet iemand wat er anders is aan een 14G371 dan een 14G370 model Sync 3 APIM?

  Enige wat ik ervan kan afleiden is het feit dat de 14G371 types 2e kwartaal 2017 zijn gekomen.
  Maar zijn ze verder nog anders?
   
 7. Ik wilde vanmorgen een sync 3 inbouwen in een focus. Alleen deed het scherm het niet. Ik heb bij dit scherm de digitizer vervangen en alles is netjes aangesloten. (Zie foto's)

  Iemand enig idee wat er mis kan zijn?
  Heb het scherm niet kunnen testen voordat ik het scherm verving. Is die nieuwe digitizer misschien niet ok? 20211227_123800.jpg 20211227_123727.jpg
   
 8. Hoi allemaal,

  Weer even een kort vraagje over Sync3. Mijn auto zit momenteel op versie 2.2. Is het het waard om te updaten naar versie 3? Ik zie dat Cyanlabs ook een applicatie daarvoor heeft https://cyanlabs.net/applications/syn3-updater/

  Ben ondertussen nog steeds aan het wachten op de nieuwe USB aansluiting met de enkele poort
   
 9. 2.2? O.o Dan is het het updaten zeker waard!

  Je kan die usb aansluiting bij de dealer bestellen he, als je hem snel nodig hebt.
   
 10. Ter info, de link gaat over het programma Syn3Updater versie 2.x, niet Ford Sync 2.0. Of je met het programma OOK van Sync 2.x naar Sync 3.x kan betwijfel ik.
   
 11. Ik ben er redelijk zeker van dat je daarmee niet van Sync 2 naar Sync 3 upgraden want dat is andere hardware. Het zou wel een heel mooie truc zijn geweest en een hoop mensen een hoop geld voor die hardware schelen.

  Als je upgrade (ik ging van 3.0.19205 naar 3.4.21265), update dan ook gelijk de maps. Dat duurt even, maar dan ben je voor zover mogelijk weer helemaal bij.

  Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
   
 12. Ik ook, zelfs nog één versie eerder, 3.0.19028 o.i.d.
   
 13. Toevallig is vandaag de USB aansluiting binnengekomen. Meteen gemonteerd en die vervelende melding over USB hubs die niet worden ondersteund is weg! Weer een irriatiepuntje minder :D Het verloopkabeltje voor de voedingsstekker heb ik overigens niet nodig gehad. Mocht iemand die nog zoeken; heb er nog twee liggen nu (per ongeluk dubbel besteld)

  Om verwarring te voorkomen; ik zit op Sync3 v2.2. Dat je van Sync2 hardware niet naar 3 kan weet ik, die upgrade heb ik afgelopen maand uitgevoerd met een APIM uit een Mustang :)
  [​IMG]

  Syn3Updater is volgens mij inderdaad slechts een hulpmiddel om de USB stick te prepareren.

  Maar weet iemand wat er naast navigatie kaarten updates nog wat spectaculairs is toegevoegd in 3.x tov 2.2? Heb wat gelezen over navigatie aanwijzingen vanuit Android Auto in het schermpje tussen de tellers, dat zou een mooie toevoeging zijn. Maar ben beetje huiverig om updates uit te voeren omdat ik bang ben dat er wat stuk gaat
   
 14. Je kan gewoon updaten hoor. Verwacht niet heel wat anders en dat je een systeem krijgt waar je U tegen zegt
  Misschien ooit bij sync 9.
  Aanwijzingen van telefoon tussen je scherm is volgens mij niet van toepassing. In ieder geval met een Apple niet.
   
  Frank Focus vindt dit leuk.
 15. Ik heb te kort op de vorige S/W versie gezeten om te weten wat er allemaal nieuw of verbeterd is. Het ziet er wel allemaal een stuk beter uit dan voorheen. Als ik het goed heb geeft Ford ook geen release notes hiervoor.
  Zelf heb ik de update maar 1x uitgevoerd en net als bij het flashen van een telefoon vond ik het wel soort van spannend of het goed zal gaan: het is nou eenmaal geen pc die je normaal gespoken eigenlijk altijd wel weer werkend krijgt. Maar voor mij werkte het zonder problemen.
  Tijdens de update zou je een stuk kunnen gaan rijden: belangrijk is dat die APIM niet uitvalt tijdens de update (je zou start/stop uit kunnen zetten tijdens de rit). En je moet gewoon een tijd geduld hebben want de update duurt wel even.

  Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
   
  Frank Focus vindt dit leuk.
 16. Ja, ik hang hem sowieso aan de acculader als ik ga updaten. Start stop systeem heb ik permanent uitgezet :) Dan ga ik eens een USB stickje klaarmaken voor de update. Bedankt voor de reacties allemaal!
   
 17. Na het installeren van de achteruit rij camera is er iets eigenaardigs aan de hand met de helderheid en modus van het scherm.

  Het scherm staat altijd op nacht in de automatische modus, ik kan wel handmatig wisselen tussen dag en nacht en dit verandert ook mee. Wat in alle standen echter niet meer werkt is het aanpassen van de helderheid. Ik kan het schuifje bewegen wat ik wil maar er verandert niets. Hele systeem een harde reset gegeven maar maakt niks uit. Iemand een idee?
   
 18. Misschien heb je hier iets aan. https://community.cyanlabs.net/t/screen-brightness-won-t-change/1418
   
 19. Ik heb standaard achteruitrijcamera. Heb mijn auto effe uitgelezen. En dit is mijn code
  7D0-01-01 0A6A-0592-5034.
   

Deel Deze Pagina