Chill and chat Eindejaarsmeeting

Voor het eerst organiseren wij een eindejaarsmeeting. Ben jij er bij?

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Sync 2 blijft in systeemonderhoud hangen

Discussie in 'In Car Entertainment' gestart door Tinus1972, 20 jun 2020.

 1. Hallo, mijn sync 2 start niet meer op. Hij gaat steeds aan en zegt dan systeemonderhoud volgens schema en dan voor dat het balkje tot de helft is gaat ie weer uit. Dit herhaalt hij meerdere malen maar verder komt ie niet. Wie weet wat hier aan de hand is en hoe dit te verhelpen? Alvast bedankt voor de reacties
   
 2. De melding systeem onderhoud wel een aantal malen gezien maar nooit gezien dat hij daar in is blijven hangen. Heb je de SD kaart al een keer uit de kaartlezer gehaald?
  Of een keer een harde reset door de accu een half uurtje los te koppelen?
   
  pd3jcw vindt dit leuk.
 3. check !! begin maar eens met de accu een half uurtje los te halen !!
   
 4. Ik heb bijna anderhalf jaar te maken gehad met eerst lastig in kunnen geven van bestemming voor de navigatie, gevolgd door volledige uitval van navigatie en spraakcommando's. Ook regelmatig systeem onderhoud onderweg. Gelukkig bleef de rest wel werken en kwam ie het systeem onderhoud wel door. SD kaart vervangen hielp niet, ook harde reset en accu losmaken niet.

  Een paar weekjes geleden kreeg ik een onterechte melding dat de olie ververst moest worden. Hier op het forum de procedure gevonden om dat te resetten en dus gedaan. Ook de oude SD kaart met F5 kaarten nog eens geprobeerd, et voila : spraak en navigatie terug en geen systeem onderhoud meer gezien!

  Kwam voor mij precies op het goede moment, want deze Focus Wagon 2015 zou in de verkoop gaan om plaats te maken voor een nieuwe Focus IV hatchback, nu inmiddels 2 weken in mijn bezit.

  Ik weet niet of dit verhaal helpt, maar als het kan doe er dan je voordeel mee.


  Verstuurd vanaf mijn moto g(6) met Tapatalk
   
 5. Heb je een origineel navikaartje? Of een zelf gemaakte versie? Een te trage leessnelheid van die kaart Zorgt voor soortgelijke problemen. Update 3.10 gedaan?
   
 6. Met originele F7 kaart en 3.10versie Sync.


  Verstuurd vanaf mijn moto g(8) power met Tapatalk
   
 7. Ik krijg dit scherm elke keer als ik de auto start. Het systeem gaat wel verder waarna alles weer werkt. Toch zou ik er graag vanaf willen. Accu een tijd afkoppelen helpt niet. Iemand nog andere ideeën?
   

Deel Deze Pagina