1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Focus 4 fase 1 ST-Line Race Red - Keramische Coating

Discussie in 'Mijn Focus' gestart door Mikyvangils, 23 sep 2018.

 1. Het zijn niet voor niks MIST lampen, dus ja je kan er een boete voor krijgen
   
  jeroenbreuer en Berrychello vinden dit leuk.
 2. Tjaa helaas. Ik bedoelde gewoon om het feit dat je genoeg auto's zie rijden die wel de mistlampen als dagrijverlichting gebruiken.

  Polo's sowieso.
  En de outlander van mijn schoonvader ook.
   
  Leon Focus vindt dit leuk.
 3. Idd valt mij ook op, en dan ook nog eens stevige mistlampen, dus die harder branden dan de gewone lichten.
   
 4. Thnx! Nu nog iemand zoeken in’t oosten die dat voor mij kan regelen... anders zelf maar doen. Kun je mij pb-en wat je precies gekocht hebt en waar (voor gebruik van forscan? )
  Wat betreft je vragen over ver- en ontgrendelen die ik het ff zo:
  [​IMG]
   
 5. @Mikyvangils bestaat er ook een optie om met forscan het moment van inschakelen van het dimlicht aan te passen? Vooral op bewolkte grijze dagen zou de verlichting iets sneller mogen inschakelen, vooral vanwege de achterlichten. Zou mooi zijn als je de gevoeligheid kan aanpassen.. of misschien nog fijner: de achterlichten standaard aan bij automatische verlichting?

  Verder al interessante mods voorbij zien komen :) lekker bezig
   
 6. Bedoel je dus achterlichten altijd aan ?(dus ook als alleen je led dagrijverlichting brandt).
   
 7. Ja dat zou wat mij betreft de beste optie zijn. In donker weer mis ik niet echt de koplampen, de dagrijverlichting voldoet prima. Maar het zijn met name de achterlichten die ik mis. Zie veel te veel auto's in donkere omstandigheden zonder achterlichten.
   
 8. Ligt aan je defenitie van Oosten.. Ik kom zelf uit de buurt van Breda ik weet niet hoe ver dat van jou vandaan is?


  Er is wel een optie te zien: DRL deze staat origineel op uit. Ik vermoed als ik dit aanzet dat dan altijd dimlicht en achterlichten branden
   
 9. Uh Enschede. Niet echt in de buurt. De DLR zou het inderdaad kunnen zijn. Kun je me anders wat info geven over forscan? Schaf ik het zelf ff aan
   
 10. Misschien die eens uitproberen, alleen hoeft dimlicht wat mij betreft niet altijd aan te staan. Bestaat er geen optie om de gewone (dim) lichten eerder in te laten schakelen? In mijn vorige auto (Golf) kon je kiezen tussen vroeg, standaard of laat inschakelen.

  Ik wacht nog op mijn bestelling van de obd2 dongel, daarna eens testen of deze optie werkt.
   
 11. Forscan is een gratis programma voor Windows, je hebt alleen de juiste dongel/kabel nodig om via de obd2 poort het systeem te kunnen lezen en aan te passen.
  Ik woon trouwens in Zwolle (kom zelfs nog wel eens in Enschede ;)) iets meer in de buurt dan Breda. Mocht je eens wat willen aanpassen :)
   
 12. Er zijn heel veel meer opties. Alleen deze vragen aanpassingen die veel gecompliceerder zijn dan het gewoon aan of uit vinken van iets. Waar ik me niet comfortabel bij voel om dit uit te voeren.

  Het enigste probleem waar ik zelf tegenaan loop is dat ik de Module "APIM" niet kan vinden. In deze module kan je het startscherm van sync veranderen naar ST of iets anders. En je zou daar de kleuren in je sync scherm aan kunnen passen.

  Ik heb dit ook al opgezocht op het forscan forum en meer mensen met een focus mk4 kunnen die module niet vinden. Terwijl dat ik een filmpje op YouTube heb gevonden waar iemand die module wel kan lezen.
   
 13. Dit is in de test mode te vinden van Sync 3. ST loge en andere logo's zijn hier te vinden.
   
 14. Klopt maar dit reset zichzelf na elke start. Als je dit definitief aan wilt passen moet je forscan gebruiken
   
 15. Naar mijn weten is dit gewoon legaal, mits ze maar vanzelf uit gaan wanneer je je dimlichten aan zet.
  Je mistlamp is op dat moment namelijk geen mistlamp, maar een DRL.
   
 16. En mogen de led strips in mijn koplamp dan ook gewoon branden tegelijk met het mistlicht
   
 17. Dagrijverlichting bestaat uit 2 lampen, als je led strips in je koplampen branden zijn je mistlampen gewoon mistlampen
   
 18. Hmm toch maar beter uit laten staan dan denk Haha. Ik zit er wel over te twijfelen om de bocht verlichting uit te schakelen. Zoveel meerwaarde geeft dit niet.
   
 19. De optie automatisch vergrendelen is sowieso wel nieuw en volgens mij opnieuw vergrendelen ook.

  Heb je trouwens ook een optie gevonden om de achterlichten altijd te laten branden? Deze gaan nu alleen aan wanneer dimlicht is ingeschakeld, wanneer dagrij(led)verlichting alleen aanstaan branden de achterlichten niet, zou wel fijn zijn als dat wel zo was.
   
 20. Maar wat is dan de meerwaarde om ze uit te schakelen.
   
  Rykers vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina