1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Radio luisteren bij contact uit

Discussie in 'Electronica' gestart door Patman, 4 nov 2018.

 1. De radio doet alles wat jullie beschrijven, alle instellingen blijven behouden, ik kan de radio middels de aan/uit knop gewoon aan en uit zetten. Zoals ik al schreef blijft de radio het gewoon doen nadat ik het contact heb uitgezet middels de start/stopknop. Na een aantal minuten gaat de radio dan uit. Als ik dan op de aan/uitknop druk gebeurt er niets. Doe ik de deur open en weer dicht, druk op de start/stopknop op contact, niks. Start ik de auto doet ie het weer.

  Rara politiepet...

  Instelling kon ik zo snel niet vinden in het menu. Zal nog eens op het gemak zoeken.
   
 2. Misschien dat het een instelling is die je via de obd2. Poort moet doen?

  Verstuurd vanaf mijn HTC U12 life met Tapatalk
   
 3. Dat zou kunnen, maar dat gaan boven mijn kennis :mrgreen:
   
 4. Goedemorgen, nu we het er toch over hebben bestaat er een mogelijkheid om aan te geven hoelang de radio aan blijft. Nu gaat de radio na een bepaalde tijd uit en moet je hem weer aanzetten met de powerknop. (Focus 3 Fase 2)
   
 5. Als bij mij het contact uitstaat gaat de teller verlichting na ongeveer 10 minuten uit. De radio blijft nog zeker 15 minuten aan.
   
 6. Goedemorgen, dat is bij mij niet anders maar de vraag is of deze tijden aan te passen zijn.
   
 7. Dit is net als de 12v aansluiting in de configuratie vast gelegd om te voorkomen dat het de accu leeg trekt. Dus ik denk dat dit niet mogelijk is.

  Verstuurd vanaf mijn LG-H850 met Tapatalk
   
 8. Even terugkomend op mijn vraag.

  Vandaag moest ik ergens een uurtje wachten, dus ik dacht; testuh! Ik in de auto gewacht, contact uit, radio na een tijdje ook weer uit. Ik rustig wachten, leve Netflix, en na ongeveer een half uur alles in rust was, maar eens op de aan/uit knop van de radio gedrukt. En wat denk je?.... radio begint na 2 a 3 seconde te spelen! Dat werkt dus gewoon. Ik zal het binnenkort nog eens proberen na verschillende tijden van contact uit. Ik denk namelijk dat ik te ongeduldig was....
   
  StephenV vindt dit leuk.
 9. Gisteren ook even getest in mijn focus 3.1 nadat rechter deur open is geweest radio uit. Vrijwel meteen op de aan/uit knop van de radio en die sprong ook meteen weer aan. (Motor uit gezet met 1 keer drukken op start/stopknop)
   

Deel Deze Pagina