1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Quaife LSD montage

Discussie in 'Gezocht' gestart door Kludrex, 28 nov 2019.

 1. Puur ter oriëntatie: Is hier iemand op dit forum die de kennis en middelen heeft om deze voor een mooie prijs te monteren op mijn mk3 ST? Mountune geeft namelijk 25% korting voor Black Friday (544 pond ex shipping). Kortingscode BAYF25 voor de liefhebbers. Mooie prijs, maar bij de dealer ofzo ben je voor montage een godsvermogen kwijt...

  Liefst in de buurt van Rotterdam.
   
 2. Mebu is natuurlijk gespecialiseerd in Ford ;)
   
 3. Haha, als je echt absoluut de hoofdprijs wilt betalen dan moet je daar naartoe gaan :). Ik bedoelde meer de techneuten die hier op het forum rondlopen.
   
 4. Ik zou het ff aan @petjekel vragen, die heeft volgens mij laatst het een en ander hierover uitgezocht.
   
  Kludrex vindt dit leuk.
 5. Thanks, misschien kan/wil ze hier wel op reageren. Heb graag wat meer tractie met de ST en die Mountune prijs is wel aantrekkelijk... maar de montageprijs moet wel leuk blijven.

  Bij mijn Mk2 ST was ik er zelfs voor naar Engeland gegaan. RS koppeling + Quaife LSD + montage + overtocht met de ferry voor 2 personen was net zo duur als alleen de RS koppeling en montage bij de dealer.
   
 6. @michaelrally of @antig01 misschien?
   
 7. S dan de 1e st250 waar ik n bak onderuit haal:schater:
   
 8. Was er niet direct naar op zoek, maar die prijsdaling maakt het wel aantrekkelijk. Dit is ook eigenlijk ook één van de weinige grote updates die ik nog wil doen. De koppeling bij de Mk2 ST was een zwak punt bij tuning, maar bij de Mk3 ST moet dat wel goed zijn dacht ik. 100K is best weinig en dan zou er bij mij al een nieuwe in moeten :). Ik hoor/lees er in ieder geval niks over...

  Ik ken het topic uit je link, zal het nog wel een keer doorlezen.

  Hebben de getaggede mensen uit bovenstaande posts wel zin in deze klus?
   
 9. Weet niet of er door Ford iets op wordt gegeven qua kilometerstand betreft het vervangen van de koppeling.
  Aangezien ik normaliter een aantal keren per jaar op het circuit ook rijd verbaasd het mij niks als mijne dan wel al aan de beurt zou zijn haha
   
 10. @Kludrex

  misschien een idee om een gebruikte bak ergens te scoren voor een redelijke prijs?
  Deze dan in alle rust ombouwen (of laten) en nakijken/ reviseren.
  Dan weet je zeker dat alles goed is. ;)
  En je kunt gewoon blijven rijden. :D

  Succes
   
  Kludrex en jeroenbreuer vinden dit leuk.
 11. Deze reparatie is voor mij prive niet te doen, ik zou wel kunnen informeren op mijn werk wat de kosten zouden zijn om deze reparatie uit te voeren, en of mijn werkgever deze reparatie wil uitvoeren, hier heb ik dan beschikking over alle speciale gereedschap wat nodig is dit goed uit te voeren.
   
 12. Thanks, ik weet niet of ik de Quaife nu nog koop (aanbieding was tot 6 december dacht ik), maar deze zal vast nog terugkomen. Misschien zelfs tijdens de kerst of begin volgend jaar...

  In ieder geval zou het fijn zijn om te weten wat de kosten zouden zijn voor de montage. Dus als je dit zou kunnen uitzoeken, graag :). Dan weet ik waar ik aan toe ben, want er moeten ook lagers en/of bouten bij gekocht worden. Dit is een kale Quaife.
   
 13. Dit jaar helaas geen 12 days Mountune.
   
 14. Oh ja, hoe weet je dat? Zo ja, dan kijken we gewoon verder en slijten de bandjes gewoon wat meer . Dreamscience heeft altijd goeie prijzen voor een Quaife maar dat valt bij een mk3 wel tegen.
   
 15. Mountune aanbiedingen zijn verlengd tot en met vandaag (8 december):
  https://www.mountunestore.com/pages/black-and-yellow-friday
   

Deel Deze Pagina