1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Opel Ascona B weer uit de schuur.

Discussie in 'Mijn auto' gestart door Martin 2.0S, 29 sep 2018.

 1. Ha, ik heb hetzelfde. De mijne was eerder belastingvrij, en vanaf 6 december weer.
   
  Martin 2.0S vindt dit leuk.
 2. Ik ben wel benieuwd of ik die 8 dagen van januari nog moet betalen. Op dit moment gebruik ik de oldtimerregeling en mag ik 3 maanden in de winter niet de weg op.
   
 3. Als het goed is, niet, want de auto zit in de overgangsregeling. En je hebt al vrijstelling per die datum.

  Ik mag 5 dagen niet rijden en daarna weer wel. Maar dat ga ik niet doen, hahaha, ik hok ze mooi op na 29 november, dan komt de taxateur nog een rondje beoordelen.... kan nog een tandje strakker beoordeeld worden, wat mij betreft.
   
  Martin 2.0S vindt dit leuk.
 4. #24 focuskelp, 20 aug 2019
  Laatst bewerkt: 20 aug 2019
 5. Heb ook een 1.9 gehad in mijn jonge jaren :D. Had wel iets met die achterwiel aandrijving. Ben er maar zuinig op, zit al zolang in de familie ;).
   
 6. Tussen 1982 en 1988 heb ik een 1.9 N gehad. FB-06-HT. Heerlijke auto! Op een gegeven moment is door een fout in het startrelais de bedrading verbrand tot ver in het zekeringkastje. Met spul van de sloop alles vervangen met behulp van het boek van Olyslager. Was een beste klus, maar toch wel te doen. Zou er nu bij mijn Focus niet aan beginnen,denk ik.
   

Deel Deze Pagina