1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Opeens ander geluidsingnaal.

Discussie in 'Performance' gestart door Harold1, 21 okt 2019.

 1. Opeens klinkt er bij mijn focus een ander geluidssignaal bij geopende deur en nog draaiende motor. De toon is nu veel hoger en scherper dan voorheen. Zoiets kan toch niet automatisch veranderen?
   
 2. Speakertje stuk aan het gaan?
   
 3. Geen flauw idee. Auto is nog geen jaar oud
   
 4. update gehad?
   
 5. Dus als hij pas een jaar oud is kan hij niet stuk?
   
  gerardTDCI vindt dit leuk.
 6. bij ons gaan altijd de dingen ná de garantieperiode stuk Kees :D
   
  focusonben, Kees37 en Andre vinden dit leuk.
 7. Ik heb het ook eens gehad, ineens was het piepertje veel scheller. Een paar dagen later was hij weer normaal. Geen idee waar het aan gelegen heeft
   
 8. Heb ik ook gehad met de Fiesta mk8 wou der mee langs de dealer maar heb hem toen ingeruild dus weet ook geen oplossing
   
  Ferry vindt dit leuk.
 9. Hahahahaha Dat is ook een optie om van het geluid af te komen
   
  McGyver en Henry-ST vinden dit leuk.
 10. Geniaal!!!! Heb hem ingeruild ben je wel van het “probleem” af. Hoop niet dat je alleen daarom de auto hebt ingeruild


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
   
  Henry-ST vindt dit leuk.
 11. Vocht kan hele vervelende dingen doen. Misschien dat het daar aan gelegen hebt.
   
 12. Heb de Fiesta 2 maanden gehad maar wou wat groters ivm de kleine en kon niet wennen aan de pk’s dus vandaar :) maar had deze klacht al wel bij de dealer neer gelegd. PDC en vergeten verlichting of deur los was het geluid ineens anders en de volgende dag weer normaal is volgens mij een speaker die alle waarschuwingen geeft. Bij de dealer hadden ze het nog niet eerder gehad.
   
 13. Geen schel geluid van de parkeersensoren?
   
 14. Het geluidssignaal klonk vanmorgen weer zoals het zou moeten klinken. Blijft vreemd.
   
  Gitzo vindt dit leuk.
 15. Ach, als je verkouden bent klinkt je stem ook weleens anders :lol:
   
  Kees37, henk 68, Thieske en 1 andere persoon vinden dit leuk.
 16. #16 Fid-Oo, 26 jul 2020
  Laatst bewerkt: 26 jul 2020
  Ik heb dat met onze focus mk4 (11-2019 en 11.000km) ook zo af en toe. Toevallig van de week doen ik hem aan het uitzuigen was en het contact een tijdje aan had staan. (Tot 2x toe totdat hij automatisch uitschakelt) daarna was het piepje ineens anders. Toen de auto afgesloten en volgende dag weer gestart en alles was weer normaal, het lijkt wel eens software matig dingetje.
   
 17. Wel heel irritant zoiets, kan ik slecht tegen :loco:. Hopelijk is het nu voorbij!
   
 18. Komt volgens mij voor bij lage accu spanning. Zodra de accu weer voldoende is bijgeladen, klinken de geluidjes weer normaal.

  Greetz Emiel
   
 19. Het is alsof hij zijn controle programma niet geheel heeft doorlopen en daarom schel klinkt. Volgende dag is alles weer in orde.
   
 20. Het zou ook een rammelend contactje kunnen zijn. Of een breukje in een kabeltje. Ook nieuwe dingen kunnen kapot zijn of gaan. Gelukkig hebben ze daar de fabrieksgarantie voor in het leven geroepen.
   

Deel Deze Pagina