1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Onze Focus in Burnished glow gold.

Discussie in 'Mijn Focus' gestart door lepeltje, 21 apr 2019.

 1. Ik denk het ook ja. Weet natuurlijk van de problemen met het koelsysteem van dit model dus houden we het goed in de gaten, elke week controle van alle vloeistoffen. Hier kwam ik dus achter na een standaard rondje controleren. Gelukkig kunnen we snel terecht en gaan ze onderdelen vervangen. Hoop dat ze de rest ook gelijk even nalopen Ommer zeker van te zijn.

  Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6013 met Tapatalk
   
 2. En de veroorzaker. Het kunststof gedeelte van de splitsing is helemaal poreus geworden en was een tikkende tijdbom. [​IMG]

  Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6013 met Tapatalk
   
 3. Lijkt net een sigaar haha. Gelukkig is de oorzaak boven water.
   
 4. Vanmorgen is de Focus bij de garage geweest, bleek dat het slangetje niet het enige was. Na controle koelsysteem is ook gelijk de waterpomp vervangen omdat het huis open gescheurd was. Geluk bij een ongeluk dat alle koelwater eruit gegooid werd op de parkeerplaats bij Ardea Amstelveen. We hadden nooit zelf naar Amstelveen mogen rijden. Leuk die discussie, de ene zegt kom zelf maar rijdend en de ander is daar pislink over. Gelukkig is het goed afgelopen.

  Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6013 met Tapatalk
   
  Rykers vindt dit leuk.
 5. zo, dat had je niet onderweg willen meemaken.
  fijn dat het probleem is gevonden en is opgelost.
   
 6. Een geluk dat het op de parkeerplaats bij de dealer gebeurde en inderdaad niet onderweg.
  Mooi dat alles weer is opgelost.
   

Deel Deze Pagina