MEER VERMOGEN EN MEER RIJPLEZIER!

Focusclub.nl is een partnerschap met EQ Performance aangegaan!

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Onderdeelnummers / FINIS nummers voor de Focus 4

Discussie in 'Handleidingen Focus IV' gestart door pd3jcw, 30 mei 2019.

 1. Ja het klopt dat het een Engelse auto is.
  Maar er staat 3 KM op dus daar hoef je niet naar te kijken.
   
 2. Ja ik zie het en de taal staat ook in het nederlands enkel de kmteller staat in mph. Zou je dit via forscan kunnen aanpassen naar km/u?
   
 3. Zoals ik het in Etis kan zien lijkt er geen trekhaak voorbereiding aanwezig te zijn. Dus dat betekent dat ik de stekker niet zal gaan vinden?
  Bij mijn eerdere Fiësta was er het een en ander af fabriek al aanwezig, zoals bijvoorbeeld de kabels voor de mistlampen en de DAB+ antenne. Op zoiets had ik ook gehoopt voor de trekhaak :lol:

  De trekhaak voorbereiding à €100,- zoals bij nieuwe aanschaf wordt geboden leek mij nogal raar. Want wat het is kon ik nergens vinden (onze Focus is overigens niet door ons nieuw gekocht). Ik dacht dat dat misschien alleen de koeling zou omvatten. Maar ik zie net in de prijslijst dat het de elektrische voorbereiding betreft, dus dat zal ook de kabel van voor naar achter zijn.

  Dan maar het plan bijstellen. Want het moet natuurlijk wel allemaal kloppen, inclusief sway assist en uitschakelen parkeersensoren. Voor de koeling las ik al dat het niet via Forscan kan maar echt via Ford Etis moet.
   
 4. Weet je ook wat er aangepast moet worden dan qua koeling? Is dit een softwarematige aanpassing of moeten er fysieke onderdelen bij geïnstalleerd worden?
   
 5. Als ik het hier op het forum zo lees en zie wat er op de 1.0 Ecoboost vòòr 2018 aangepast moet worden is het beide.
  Bijplaatsen van elektrische koelvloeistofpomp, en koelvin op intercooler + inleren van de componenten in de computer(s) via Ford Etis.
   

Deel Deze Pagina