1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Onderdeelnummers / FINIS nummers voor de Focus 4

Discussie in 'Handleidingen Focus IV' gestart door pd3jcw, 30 mei 2019.

 1. Excuus, je hebt gelijk...;
  De 2.3, de 1.5 en de 1.0 hebben verschillende nummers[​IMG][​IMG][​IMG]
   
  FW-FFSTLine vindt dit leuk.
 2. Bedankt! Super!
  Grappig om zo die verschillen te zien.

  Ging mij er trouwens om, om te kijken of een aftermarket intercooler bestemd voor een MK4 ST zou passen op een 1.5 EcoBoost zonder al teveel aanpassingen.
   
  pd3jcw vindt dit leuk.
 3. Misschien een hele gekke vraag binnen dit topic. Maar ik ben benieuwd of de onderdeelnummers van de Fiësta (MK8) en de Focus MK4 voor de volgende onderdelen van een 1.0 EcoBoost overeenkomen.
  • Primaire luchtslang;
  • Secundaire luchtslang;
  • Verbinding primaire en secundaire luchtslang;
  • Turbo uitgang.
  Fabrikanten als Mountune en Forge bieden best veel aan voor een 1.0 Ecoboost van de Fiësta maar beperkt voor de Focus (MK4).
  Zo ben ik namelijk opzoek naar een bevestiging of de volgende onderdelen zouden passen op een Focus MK4 1.0 EcoBoost:
   
 4. Ik zie de onderdelen met dezelfde nummers alleen terugkomen op de C-max en de Transit tourneo. Wil niet zeggen dat het niet gaat passen, maar daar kom je maar op 1 manier achter....
   
 5. Dank je, ik heb even onder de kap gekeken met een foto van een Fiësta ernaast. Maar het lijk wel of de turbo bij de een aan de andere kant zit.
   
 6. Weet iemand ook waar ik onderdelen kan zoeken op VIN nummer. Voorheen gebruikte ik wel eens 7zap.com maar deze herkent geen focus mk4.
   
 7. Als ik op de foto's moet afgaan, dan zou ik denken dat de 'Throttle body' van mijn Focus MK4 1.0 gelijk is aan die van een 1.5 (Focus en Fiësta ST).

  Kan iemand dit bevestigen (of ontkrachten)?
  Want dat zou kunnen betekenen dat de ''Throttle body's" van Mountune & Airtec op mijn 1.0 passen. :dance:
   
 8. Als de gasklep al hetzelfde is dan nog zal de Throttle Body Elbow niet passen helaas daar de aansluiting richting de intercooler compleet anders is.
   

Deel Deze Pagina