1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

No Gps melding

Discussie in 'In Car Entertainment' gestart door ColinD, 24 sep 2016.

 1. Ik heb die melding dus ook. Ik heb een aftermarket fakra GPS gemonteerd. Toch blijft de melding NO GPS staan. Navigatie werkt wel gewoon en hij ontvangt ook satellieten. HELP!
   
 2. Het probleem lijkt zich inmiddels vanzelf opgelost te hebben...
   
  jeroenbreuer vindt dit leuk.
 3. #23 mostard, 13 apr 2019
  Laatst bewerkt: 14 apr 2019
  Vandaag de GPS vervangen door deze : https://www.123world.nl/a-36256246/antennes/gps-antenne-met-magneetvoet-en-fakra-stekker/
  Was wel lastig om sieromlijsting los te krijgen, vooral het middelste stuk. Truc was om van onder, dus vanaf de spleet met de Arco bediening, de nokkjes naar boven te drukken.

  Ik heb gekozen voor de rechter raamstijl omdat het eenvoudiger is om het handschoenen kastje los te maken dan het dashboard.
  Eerst gekeken of ik de GPS in het dashboard kon plaatsen achter mijn voorruitverwarming, maar toen vond hij slechts 1 satelliet. Op de raamstijl al gelijk 5.
  Wel extra vastgezet met ductape omdat het magneet van de antenne niet heel sterk is. Voor de duidelijkheid maar wat foto's toegevoegd.
  https://drive.google.com/open?id=1RCIG1vPnV7ham4DobOXwnINn9nnPkuAp
  Alles werkt weer als een tierelier. :D
   
 4. Anders heeft jjonkie nog een originele antennevoet te koop
   
 5. Wat heb je allemaal los gemaakt joh... Ik heb alleen de radio eruit gehaald. Voor de rest hoefde ik niets te demonteren.
   

Deel Deze Pagina